Imponerende fight i varmen

Trykkende sol: Pigerne gav hinanden kamp til stregen i tæt affære

To glade prisvindere. Foto: Per Hansen
To glade prisvindere. Foto: Per Hansen

Pigerne fra Sjald Skole bød Aulum Skole op til dans på en af de varmeste septemberdage i mange år. Selvom solen bagte fra en skyfri himmel, så var vi vidne til en spændende kamp hos pigerne.

Se kampfakta her.

God opbakning på sidelinjen. Foto: Per Hansen
God opbakning på sidelinjen. Foto: Per Hansen

Slået helt ud af varmen
Spion til stede
De lagde for i et fint tempo og med mange fine detaljer. Det kan oplyses, at der var spioner ude fra Vildbjerg, som har mesterhold i pige U15 og han kunne godt lide det, han så.

Det var Aulum Byskole, som startede bedst og fordelte spillet meget fint over fløjene. Det bevirkede, at det var svært for hjemmeholdet Spjald at komme ind i kampen.

Efter ca. 10 minuter fik Cecilie Stefansen stukket en lang bold til Ditte Østergaard, som scorede sikkert til 0-1 hos en ellers meget velspillende keeper hos hjemmeholdet Mette Kamp, som havde mange gode redninger i kampen. Hun er en keeper, der forstår at spille med fødderne. Hendes præstation fik hun også fidustrolden for.

Chancehelvede fra første fløjt

Afgjort efter straffe
Godt 10 minutter senere stak Karoline Pedersen en bold i dybden, som Regina Ebbesen sikkert omsatte i mål. Efter dette mål overtog Spjald momentum i kampen, og det så ud til, at de ville afgøre kampen. De spillede faktisk rigtig godt, men da det jo er mål, der afgør kampe, så var stillingen er ved slutfløjt 1-1.

Fairplay gik til Karoline Pedersen fra Spjald for en fin indsats med fair midler. Hos Aulum Skole tilfaldt fidusbamsen Marlene Stefansen for mange fine indgreb i forsvar.

I straffesparkskonkurrencen var der ikke tvivl om udfaldet. Her vandt Aulum Byskole 4-2 og dermed samlet vinder af en meget god kamp med 5-3.