Intensitet og herrefight

Hård duel: Var stærkest i tæt opgør

Der måtte bides i græsset i løbet af opgøret, som blev en sand herrefight. Foto: Henry L. Graversen
Der måtte bides i græsset i løbet af opgøret, som blev en sand herrefight. Foto: Henry L. Graversen

Alminde-Viuf Fællesskole tog på hjemmebane imod drengene fra Kongsbjergskolen, og det skulle vise sig at blive en sand herrefight.

Se kampfakta her.

Se også: Tvillinger styrede kampen

Tændte mandskaber
Det var to tændte hold, som gik på banen til denne kamp i et glimrende vejr, og allerede i det 12. minut måtte dommeren trække det gule kort op fra lommen og give en advarsel til gæsternes Mathias Jakobsen for et benspænd. Det efterfølgende frispark fra Alminde-Viuf var et farligt dykkende skud, som gæsternes målmand Jonas Christensen dog fik vippet over mål til hjørnespark.

I det 17. minut kom hjemmeholdet så foran 1-0 på et mål af Malte med et hårdt skud, som Jonas i gæsternes mål ikke kunne gøre noget ved. Der blev kæmpet om hver en bold, og derfor måtte Kongsbjergs Aryan Sarvandani til tælling efter en nærkamp.

Spillet bølgede frem og tilbage. Dog med en klar overvægt til Alminde-Viuf og i det 27. minut øgede de føringen til 2-0 efter et hjørnespark fra højre som blev snittet videre, og så kunne Mathias Andersen banke bolden i mål.

Der var stor fokus på bolden hele tiden, og der blev fightet af hjertens lyst med Alminde-Viufs anfører Jonas Thomsen, som var den dominerende person på midtbanen.

Der blev kæmpet om hver eneste bold i opgøret. Foto: Henry L. Graversen
Der blev kæmpet om hver eneste bold i opgøret. Foto: Henry L. Graversen

Se også: Legesyg målræv

Kæmpede forgæves
Stillingen ved halvleg var på 2-0, og i rådgivningen i pausen var det tydeligt, at der var stor forskel i højde og drøjde på spillerne, hvor Alminde-Viufs målmand bestemt ikke var den største, men som man siger, hellere lille og vågen er bedre end en stor og doven, og det viste målmanden flere gange med sine indgreb og efterfølgende igangsættelse af spillet.

Kongsbjergskolens anfører Jacob Ladefoged gik foran sine holdkammerater og kæmpede som en besat på midtbanen, men gæsterne var oppe mod en overmagt, selvom det i løbet af anden halvleg blev til flere pæne chancer til udeholdet men desværre uden held. 

I det 50. minut jublede Alminde-Viuf holdet igen, da bolden lå i nettet, men dommeren annullerede målet for frispark til Kongsbjergs målmand. Kampen sluttede med en friløber til hjemmeholdet, men bolden gik lige forbi målet, og så skete der ikke mere, før slutfløjtet lød.

Dermed tog Alminde Viuf-Fællesskole en sejr på 2-0 i et intenst opgør, hvor der blev kæmpet til det sidste.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen