Kæmpede i heden

Lige match: Kampen måtte ud i straffe for at finde en vinder

Der var instruktioner til Toftlund i den bagende sol. Foto: Ove Sørensen
Der var instruktioner til Toftlund i den bagende sol. Foto: Ove Sørensen

Kampen var uhyre velspillet trods varmen. Begge hold gik ind for at vise godt fodboldsspil og forsøgte hele tiden at få overtaget uden at det lykkedes for nogen af holdene. Fra Skolecenter Toftlund viste Mads Jakobsen virkelig godt forsvarsspil suppleret med gode afleveringer til sine medspillere.

Se kampfakta her.

TV: Fik dobbelt medvind

Tæt affære
Distriktsskolen Løgumkloster havde nogle virkelige gode fremstød, og fløjene stod for meget fint spil til modstandernes mål, men afslutningerne manglede præcision og tilstrækkelig tålmodighed i de afgørende situationer.

Det samme gjaldt for Toftlund, men her var en særdeles velspillende Pataradanal Phakham en god sidste skanse og havde mange fine redninger og indgreb i hele kampen. Han måtte dog kapitulere, da angriberen fra Toftlund udplacerede ham med et godt og velplaceret skud.

Spillerne fra Toftlund appellerede i de sidste minutter af kampen for, at bolden var over stregen, men dommeren vinkede afværgende. Dermed endte kampen uafgjort 2-2.

TV: Tryk på til sidst

Varmen var voldsom
De måtte derefter til straffespark, og her var Løgumkloster bedst med en score på fire mod et til Toftlund.

På et vist tidspunkt var varmen et problem for spillerne, op til 27 graders celsius. Det var forståeligt, at spillernes præstation led under den stærke varme.

Men spillerne nød en Carlsborg Sport efter kampen, og det var velfortjent for alle.