Kasper Coutinho

Lækker teknik: Kasper har et blik for detaljerne og spiller som en fryd

Kasper 'Coutinho' Kjærholm diskede op med lækkerier på stribe. (Foto: Poul Horsbøl)
Kasper 'Coutinho' Kjærholm diskede op med lækkerier på stribe. (Foto: Poul Horsbøl)

Han hedder Kasper Kjærholm, men kald ham bare Coutinho.

Ikke alene er det meget nemmere, men Kasper udførte så mange 'Coutinho detaljer' i kampen mellem Bredagerskolen fra Jelling og Bredsten-Gadbjerg Skole, at navnet er helt på sin plads.

Hans omgang med bolden og hans blik for medspillerne var i en klasse for sig og så kunne selv en kæmpe afbrænder i anden halvleg ikke forhindre Kasper 'Coutinho' Kjærholm i at være sit holds bedste.

Coutinho i fuldt firspring. (Foto: Poul Horsbøl)
Coutinho i fuldt firspring. (Foto: Poul Horsbøl)
 

Se kampfakta her.

Se også: Lige affære

Ikke for alvor under pres
Drengene fra Bredsten-Gadbjerg er stærke i det offensive, men det bliver spændende at se, hvor gode de er i defensiven, når de for alvor bliver sat under pres.

Det formåede Jelling-drengene for sjældent, selvom målmand Jeppe Skov måtte ryste op med en pragtredning, da Jellings enmandshær Thorkild Bruun sendte et frispark helt i op i krydset fra 35 meters afstand.

— Husk nu at nævne min redning, lød det fra Jeppe efter kampen. Det er hermed gjort, men også flot sparket af Thorkild.

Coutinho klar til lokalbrag
Kampen fandt sin afslutning i de sidste 10 minutter af første halvleg. Her opførte Jellings Lasse Zaedow sig mindre heldigt. Han begik et kluntet frispark og i frustration sparkede han bolden lang væk og fik helt en 10 minutters udvisning.

De 10 minutter udnyttede gæsterne til at score tre mål og så var den ged barberet. Udvisningstiden benyttede Lasse til en gåtur hånd i hånd med kæresten. Kampen endte med en 3-0 sejr til Bredsten-Gadbjerg Skole.

Lasse Zaedow udnyttede udvisningen til en gå-tur med kæresten. (Foto: Poul Horsbøl)
Lasse Zaedow udnyttede udvisningen til en gå-tur med kæresten. (Foto: Poul Horsbøl)
 

Vi fangede Kasper 'Coutinho' Kjærholm efter kampen:

— Det er første gang i skolens historie, at vi er nået til 3. runde. Det er vi stolte af. Nu skal vi møde vores lokalrivaler fra Firehøjeskolen – mange af os spiller på hold sammen til daglig, så der bliver kamp om håneretten, sluttede Coutinho.