Keeper: Lortehandsker

Dominerede: Værterne kunne ikke klare udeholdets pres

Det var ikke en nem kamp for Christina Hansen i målet. Foto: John Jacobsen
Det var ikke en nem kamp for Christina Hansen i målet. Foto: John Jacobsen

Tirsdag tog Skærbæk Distriktsskole imod Tønder Overbygningsskole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Det var en frustreret målmand Christina Hansen efter tirsdagens kamp. Christina havde i første runde spillet en pragtkamp. Men det viste sig at være noget at en opgave, hun var kommet på mod gæsterne fra Tønder.

- Mine handsker er en skandale og noget rigtig lort, sagde hun efter at være passeret ti gange.

- Det kan jo ikke passe, at jeg ikke kan få et par, jeg kan passe. Enten er de for små eller alt for store. Disse slidte handsker kan jo ikke holde på noget som helst.

- Herudover er min trøje jo også alt for varm, sluttede Christina. Det var i øvrigt kun anden gang, at Christina spillede fodbold, idet hun normalt er en elastisk gymnastikpige.

Se kampfakta her.

Se også: Var stærkest i rivalopgør

Modløs træner
Hjemmeholdets træner var lidt modløs forud for kampen.

- Det er jo helt klart, at mine spillere er alt for små i forhold til gæsterne fra Tønder. Jeg har mange spillere med fra 5., 6. og 7. klasse. Så først om et år eller to bliver holdet bedre. Men uanset hvad er de gode, så vil vi da søge at give dem den modstand, som vi kan være bekendt. Det gælder nok bare om at forsvare og så håbe på et par gode kontraer.

Efter bare halvandet minuts spil blafrede målmaskerne for første gang. Efter lige knap to minutter stod der 2-0, og kampen var reelt allerede afgjort. Det blev derfor en kamp op ad bakke resten af halvlegen, hvor gæsterne dominerede. Igen og igen havde de det ene gode angreb efter det andet.

Det var simpelthen David mod Goliat. Det var faktisk en kamp, hvor hjemmeholdet reelt var chanceløse. På trods af dette forsøgte de sig alligevel med et par kontraer. Men spændende blev kampen aldrig.

Gæsterne dominerede spillet gennem hele kampen. Foto: John Jacobsen
Gæsterne dominerede spillet gennem hele kampen. Foto: John Jacobsen

Se også: Bedst en mand i undertal

Højt humør
Julie Dyhrberg var godt tilfreds med kampen.

- Tænk på at vi slipper for dansk, matematik og kristendomskundskab. Så det betyder jo ikke så meget, at vi skal starte ude i dag. Tøserne gør det jo godt derinde – så vi kigger bare på indtil videre, lød det undervejs i kampen fra Julie.

Inden pausen havde gæsterne scoret i alt seks mål. Så hjemmeholdet slap faktisk billigt.

Laura Westergaard trippede ihærdigt for at komme på banen.

- Jeg tror bare, vi leger, at stillingen er 0-0. Så kan vi starte på en frisk i anden halvleg. Jeg vil bare ønske, vi kan få scoret et mål, selvom det bliver super svært, sagde Laura med et stort smil.

- Men solen skinner jo også. Så bare vi kan begrænse nederlaget til maks ti mål, sluttede hun.

Målene kom fra Nikoline Krag med to mål, Mille Tyge med ét mål, Stine Nørgaard med to mål, Sofie Andersen med ét mål, Iben Juul med ét mål, Stine Wittenkamp med to mål og Emma Windfeld med ét mål.