Kendte ikke deres besøgstid

Ikke effektive nok: Bække Skole missede deres chancer og røg ud

Farlig situation i feltet. Foto: Poul Horsbøl
Farlig situation i feltet. Foto: Poul Horsbøl

Der er middelmådige kampe, og så er der de kampe, som bare har hele pakken. Masser af mål, intense nærkampe og skiftevis af scoringer. Kampen mellem pigerne fra Bække Skole og Sønder Otting Skole fra Haderslev hører absolut til den sidste kategori.

Se kampfakta her.

De leverede et brag af en kamp på en solbeskinnet, men råkold onsdag eftermiddag på Bække Stadion. Som kampen udviklede sig, var det synd, der skulle findes en taber. Det var særligt ærgerligt, at det var hjemmeholdet Bække Skole, som måtte forlade Ekstra Bladet Skolefodbold.

For de leverede en underholdende fodboldkamp.

Slog ikke til
Holdet havde overtaget og de fleste chancer i kampen, men de kendte ikke deres besøgstid. Det skyldtes også keeper Johanne Holm i gæsternes mål. Hun reddede fem-seks store chancer, som hjemmeholdet havde udnyttet på en god dag.

- Det gik vel meget godt, lød det beskedent fra Johanne, da hun efter kampen modtog fidusbamsen.

- Jeg blev holdt til ilden hele kampen, og en gang imellem har man bare marginalerne på sin side, og det hele lykkes, sagde hun efter kampen.

Intensitet i lokalderby

Var hele tiden bagefter
Bække Skole hang lidt med hovederne efter kampen, men var i nederlagets stund store nok til at ønske gæster tillykke med sejren. Men når kampen kommer lidt på afstand, vil de ærgre sig over, at de ikke slog til, da mulighederne bød sig.

Holdet halsede scoringsmæssigt efter Sønder Otting hele kampen. De kom bagud 0-1, 1-2 og 2-3. De udlignede dog til 3-3 for slutteligt at se gæsterne løbe med sejren på 4-3.

TV: Målfest og rene handsker

Dagens kvinde i skysovs
Og gæsterne sendte mange varme tanker til deres angriber i front, Hannah Aldous, der scorede samtlige fire mål for holdet. Dermed blev tungen på vægtskålen.

Selv var Hannah ikke så imponeret over sine fire mål.

- Det var da ikke noget særligt, sagde Hannah efter kampen. Jeg scorede da fem mål i vores første kamp, jokede hun efter kampen.

Dermed står hun noteret for ti scoringer i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. De første fem faldt mod Lagoniskolens Ungeunivers, mens den sjette scoring blev sat ind mod Favrdalskolen.

Sådan kan fodbold være så ubarmhjertig. Bække Skole hang med hovedet efter kampen, mens sønderjyderne allerede var begyndt at glæde sig til de lovede burgere og kampen i næste runde.

I næste runde møder de Gråsten Skole på hjemmebane.

En glad Hannah Aldous efter kampen. Foto: Poul Horsbøl
En glad Hannah Aldous efter kampen. Foto: Poul Horsbøl

KAMPFAKTA:

Resultat:
Bække Skole - Sønder Otting Skole, 3-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Zuzanna Wojciechowska, Bække Skole
Johanne Holm, Sønder Otting Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Emma Schmidt, Bække Skole