Annonce:
Annonce:

Kongekasse var ikke nok

Supermål og pragtpræstation: Begge hold bidrog til underholdningen

Vi fik et regulært drømmemål, men det var ikke nok for de stribede fra Rask Mølle. (Foto: Poul Horsbøl)
Vi fik et regulært drømmemål, men det var ikke nok for de stribede fra Rask Mølle. (Foto: Poul Horsbøl)
Annonce:

Jelling er kendt for sit museum Kongernes Jelling. Og kan man forestille sig et mål scoret i en skolefodboldkamp blive udstillet på museum, ville det mål som Rask Mølles Oliver Madsen scorede mod Bredagerskolen fra Jelling være at finde.

Se kampfakta her.

Kongekasse
Det var nemlig en ægte kongekasse. Fra  25 meters afstand helflugtede Oliver bolden helt op i det modsatte kryds – så afgjort det flotteste mål undertegnede nogensinde har set i en kamp i skoleturneringen.

— Bolden dalede ned lige foran mig, og så ramte jeg den lige i røven… og jeg blev nok også selv lidt overrasket over, at den sad så godt, lød det efter kampen beskedent fra Jonas.

Denne kongekasse var imidlertid ikke nok for Rask Mølle til at besejre Jelling-drengene, som vandt en fortjent sejr på 3-1, og det skyldtes ikke mindst den hyperfarlige frontangriber Thorkild Bruun.

På den store bane

Annonce:

Thorkild tordnede
Thorkild er en stor spiller med en prægtig fysik, og han satte sig hurtigt i respekt overfor modstanderne. Efter kun seks minutter havde han allerede scoret to flotte mål på hovedstød, og det var tydeligt, at hans medspillere søgte ham meget, når holdet nærmede sig Rask Mølle-målet.

Thorkild blev markeret tæt. (Foto: Poul Horsbøl)
Thorkild blev markeret tæt. (Foto: Poul Horsbøl)

Mål med mål på

Det tredje mål blev scoret af Lasse Zaedow, og sejren kunne sagtens være blevet større, hvis ikke Mikkel Midtgaard i Rask Mølle-målet diskede op med mange flotte redninger – især i anden halvleg.

De mange dueller og løbeture havde åbenbart tæret så meget på Thorkild Bruuns kræfter, at han knap nok havde luft til at sige tak for fidusbamsen, som han fortjent modtog.

— Måske jeg skal forbedre kondien lidt inden den næste kamp, lød det stakåndet fra Thorkild.

Uanset om det sker eller ej, har vi med garanti ikke hørt det sidste til ham endnu i årets skoleturnering.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: