Kongerne fyrede den af

Knebent: Noah afgjorde jævnbyrdig affære

Herrefight på midtbanen. Foto: Leif Christensen
Herrefight på midtbanen. Foto: Leif Christensen

Opgøret mellem Kongehøjskolen og Løjt Kirkeby Skole var en intens affære fra starten af, og det blev en kamp, hvor ingen af mandskaberne rigtig fik overtaget. Se kampfakta her

Musikken som spillet
I første halvleg sendte Noah et frispark i udeholdets mur, hvilket der kom et hjørnespark ud af, der dog ikke førte til nogen scoring for værterne. Midt i halvlegen er udeholdet for første gang gæst i hjemmeholdets forsvar, men angrebet løb ud i sandet for gæsterne.

Halvlegens største chance tilfaldt udeholdet, da Anders spillede Dean helt fri, men han kiksede skuddet totalt, og bolden trillede forbi den ene opstander.

- Musikken er lige så dårlig som spillet, sagde Løjt Kirkebys træner Morten og hentydede til den musik, der blev spillet på lægterne blandt tllskuerne.

Inden pausen var der en enkelt mulighed til udeholdet, men et indlæg fra siden fik lov til at passere hele vejen igennem hjemmeholdets målfelt.

- De får lov til at gå til stålet, udtalte dommeren Kurt i pausen.

Opbakning på lægterne. Foto: Leif Christensen
Opbakning på lægterne. Foto: Leif Christensen

Se også: Satte sig på tronen

Tog til i intensitet
I anden halvleg tog Intensiteten til. Hvem skulle få spilovertaget? Det udviklede sig til et groft frispark, som Jonas fik gult kort for. Frisparket gav en god chance til Casper, som dog kiksede. Trods undertal var det Kongehøjskolen, som havde mulighederne.

- Jeg skal ind og fyre den af nu, sagde Dean ude fra Løjts bænk, da der var spillet 20 minutter af anden halvleg, men det blev i stedet Noah, som fyrede den af.

Et indlæg fra siden sendte han fra sin position midt i feltet i målet uden chance for Benjamin. 1-0 til hjemmeholdet, der nu var sejrskurs.

Efterfølgende fik Kongehøjskolens sit andet gule kort, og det gav et overtal til gæsterne, der pressede på for en udligning. Det blev til et par langskud fra Simon, der dog ikke fik puttet bolden i kassen. Dermed endte opgøret 1-0 til Kongehøjskolen, der er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor Distriktsskolen Løgumkloster venter.

Farlig situation i feltet. Foto: Leif Christensen
Farlig situation i feltet. Foto: Leif Christensen
 

1 af 3 Foto: Leif Christensen
2 af 3 Værterne i fremdrift. Foto: Leif Christensen
3 af 3 Herrefight på midtbanen. Foto: Leif Christensen