Kongerne leverede

Solidt: Gæsterne videre efter velspillet kamp

Højdeforskel. Foto: Henry Graversen
Højdeforskel. Foto: Henry Graversen

Kongsbjergskolen startede kampen med et massivt pres på Alminde-Viuf Fællesskoles forsvar, og allerede efter 1 minut og 30 sekunder kom de foran, da hurtigløberen i Kongsbjergs angreb Lærke Vogelpoel løb fra forsvaret og udplacerede målmanden. Se kampfakta her.

Kløede på
Kongsbjerg fortsatte presset, og havde blandt andet to hjørnespark i træk i det sjette minut, hvor bolden dog blev clearet af forsvaret.

I det 13. minut øgede Lærke føringen til 2-0 efter en fin fremlægning, og igen spurtede hun fra forsvaret og sendte bolden i mål.

I det 25. minut. fik Kongsbjergskolens Lærke igen en friløber, men denne gang var det målmanden, som gik sejrrigt ud af duellen.

Kongsbjergskolens Kathrine måtte forlade banen i det 28. minut, efter hun blev ramt i hovedet af et hårdt skud - men den seje pige var klar igen ved anden halvlegs start.

Hjørnesparkssituation. Foto: Henry Graversen
Hjørnesparkssituation. Foto: Henry Graversen

Se også: Tvillinger styrede kampen

Reducering ikke nok
Syv minutter efter pausen kom reduceringen for Alminde-Viuf, og det var selvfølgelig kampens spiller - Clara, som affyrede et hårdt venstrebensskud ude fra venstre side og scorede. Efterfølgende kom der et yderligere pres fra Alminde-Viuf, men Kongsbjergskolen holdt stand og lukkede reelt kampen ned i det 52. min., da Kathrine gjorde det til 3-1. Det blev også kampens slutresultat, og dermed er Kongsbjergskolen videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Prisvinderne efter kampen. Foto: Henry Graversen
Prisvinderne efter kampen. Foto: Henry Graversen
 

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen