Kongerne slog til

Skarphed: Gæsterne udnyttede chancerne bedst i den tætte kamp

Gæsterne udnyttede chancerne og vandt sikkert. Foto: Henry Graversen
Gæsterne udnyttede chancerne og vandt sikkert. Foto: Henry Graversen

Onsdag tog Sdr. Bjert Centralskole imod Kongsbjergskolen.

Værterne var på forhånd hårdt ramt inden mødet, da de måtte undvære to-tre af deres bedste spillere. De havde fået forbud mod at spille, da de senere på dagen skulle spille en vigtig kamp for deres klubhold.

De fik selvfølgelig stor opbakning af de "udelukkede" spillere. Især den meget dygtige venstrebenede målscorer Frida Reinholdt var aktiv på sidelinjen med utallige tilråb til sine holdkammerater.

Se kampfakta her.

Se også: Viste vejen

Mål fra start
Der blev lagt et tungt pres på hjemmeholdet lige fra start. Der gik da kun knap seks minutter, før Kongsbjergskolen kom foran. Målet blev scoret af den meget hurtige angriber Lærke Bruun, som fik en lang fremlægning og derefter udplacerede målmanden til 1-0.

Presset fortsatte, og der opstod flere farlige situationer foran værternes mål. Blandt andet i forbindelse med et hjørnespark. Men målmand Louise Rasmussen måtte flere gange demonstrere sin store kunnen for at holde målet rent. Blandt andet fik Lærke Bruun i det 18. minut igen en friløber. Men det var flot klaret af Louise i målet.

Presset mod værternes mål fortsatte. Anfører Maia Holm havde et farligt dykkende hovedstød, som gik lige over målet efter endnu et hjørnespark. Der var trængsel i feltet med stor fokus på bolden, som lige sneg sig ved siden af et par gange.

Se også: Intensitet og herrefight

Pressede på
I det 25. minut måtte Louise Abildtrup bide i græsset efter at være hårdt ramt af bolden lige i brystet. Hun blev derfor udskiftet, men kom da heldigvis snart tilbage på banen igen.

Anden halvleg startede igen med skud på hjemmeholdets mål i det første minut. Men igen var Louise på sin plads og fik skuddet klaret.

I kampens 33. minut kom udligningen til 1-1. Johanne Frederiksen kunne efter en kontra i feltet løfte bolden i en blød bue over målmanden og ind i nettet.

Svaret fra Kongsbjergskolen kom allerede fire minutter senere. Anfører Maia Holm skød langt ude fra, og bolden gik i nettet helt oppe under overliggeren. 2-1 til gæsterne.

Der var herefter igen hård kamp om bolden fra begge holds side. For nu skulle kampen afgøres.

Kampens prisvindere. Foto: Henry Graversen
Kampens prisvindere. Foto: Henry Graversen

Se også: Ambulance på banen

Trak fra
Værterne udlignede i det 45. minut. Igen var det den lille Johanne Frederiksen, som scorede med et skud fra venstre side. Bolden sad i målnettet i den modsatte side.

Udligningen holdt kun i tre minutter. Lærke Bruun kunne score til 3-2 i det tomme mål, da bolden var smuttet fra den ellers meget sikre Louise i målet.

Sejren blev slået helt fast i det 59. minut. Cathrine Odder blev spillet helt fri og kunne let score til 4-2.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Sdr. Bjert Centralskole - Kongsbjergskolen, 2-4

Prisvindere:

Vindere af fidusbamserne:

Louise Rasmussen, Sdr. Bjert Centralskole

Smilla Malmvig, Kongsbjergskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:

Johanne Frederiksen,  Sdr. Bjert Centralskole

Efter kampen blev fidusbamserne overrakt til målmand Louise Rasmussen fra hjemmeholdet og til Smilla Malmvig fra Kongsbjergskolen. Fairplay-håndklædet blev tildelt værternes dobbelte målscorer Johanne Frederiksen.