Kragen lettede på ny

Flyvende: Nikoline Krag leverede varen igen

Hjørnesparket, som efterfølgende ledte til Nikoline Krags første scoring. Foto: Ove Sørensen
Hjørnesparket, som efterfølgende ledte til Nikoline Krags første scoring. Foto: Ove Sørensen

Den første kamp, der skulle spilles på den nye kunststofbane i Tønder, var opgøret mellem Tønder Overbygningskole og Kongehøjskolen, og hvilken kamp tilskuerne var vidne til. Se kampfakta her.

Det var en topkamp med rigtig godt spil fra begge sider, og pigerne forstod at give, hvad de havde i sig. Og hvem siger, at piger ikke kan spille fodbold. Torsdagens kamp var bevismaterialet.

Flyvende Krage
Vi skulle dog helt hen til det 11. minut i anden halvleg, før der kom gang i målscoringen. Her var det Nikoline Krag, der var på pletten og scorede til 1-0 til Tønder Overbygningsskole, hvilket var til stor jubel blandt spillerne og ikke mindst blandt de fremmødte tilskuere.

Men så tog Tønder Overbygningsskole sig en blunder, og det udnyttede Kongehøjskolen, for i samme minut udlignede Christine Christensen fra Kongehøjskolen til 1-1.

Kongerne fyrede den af

Profilerne
Trine Jørgensen fra Kongehøjskolen leverede noget af det fornemmeste forsvarsspil, og samtidig var hun var med til at underbygge angrebsspillet.

Hos Tønder Overbygningskole lagde man særligt mærke til Stine Wittenkamp, der med sin indgriben på de rigtige tidspunkter var en af de drivende kræfter for hjemmeholdet. Sofie Andersen viste ligeledes fine takter.

Udeholdets Trine Jørgensen på farten. Foto: Ove Sørensen
Udeholdets Trine Jørgensen på farten. Foto: Ove Sørensen

Satte sig på tronen

Afgjorde kampen
Men i det 54. minut var Nikoline Krag atter på pletten, da hun scorede til 2-1, og det blev også kampens slutresultat. Dermed fortsatte hun sin flotte scoringsstime fra sidste runde, hvor hun også nettede to kasser.

Begge trænere må være tilfredse med deres respektive hold. Andet vil være svært at forstå, men en skal jo vinde, og det blev altså Tønder Overbygningsskole, som nu kan se frem til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold. Her er modstanderen Gråsten Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Tønder Overbygningskole - Kongehøjskolen, 2-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Nikoline Krag, Tønder Overbygningskole
Trine Jørgensen, Kongehøjskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Emilie Trab, Kongehøjskolen