Lige løjer

Lyn og torden: Drengene kom ud over stepperne fra start

Der var store chancer i opgøret heriblandt et straffespark. (Foto: Per Hansen)
Der var store chancer i opgøret heriblandt et straffespark. (Foto: Per Hansen)

Som så ofte før begynder kampene at blive mere lige, når vi kommer i 3. runde.

Det var også tilfældet til kampen mellem Hammerum Skole og Bording Skole. Det var to hold, der stod fantastisk til hinanden. Der er to piger med på midtbanen hos Hammerum Skole. De er kommet på holdet via en udtagelseskamp på skolen.

Kampen startede som lyn og torden med angreb fra Hammerum Skole, hvor Anders Engbjerg slap helt fri med Bording Skoles fremragende keeper Nicklas Pedersen.

Derefter kom der et udspark fra Nicklas, som sendte den lynhurtige kant Emil Andersen i et sololøb over en halv bane. Han scorede hos en chanceløs keeper Mikkel Barsøe. Der var blot spillet 55 sekunder.

Se kampfakta her.

Rytter red på bølgen

Tilskuerne var mødt talstærkt op. (Foto: Per Hansen)
Tilskuerne var mødt talstærkt op. (Foto: Per Hansen)
 

Festlighederne fortsatte
Der var god stemning på sidelinjen:

— Vi håber, at kampen fortsætter sådan her, lød det. Det flotte spil fortsatte. De to hold skiftedes til at have momentum. Laurits Lyng fra Bording Skole spillede en meget flot kamp på midten krydret med flotte ting, såsom retningsbestemt brysttæmninger og tunneller.

Efter fem minutter i anden halvleg blev han sparket i hovedet helt ubevidst af Andrea Hauge i en situation, hvor de kæmpede om bolden. Han headede nedad, hun sparkede opad. Det resulterede i gul kort til Andrea.

Resten af første halvleg var der også andre fine præstationer. Banens bedste spiller var Nicklas Pedersen, som er keeper hos Bording Skole. Han havde mange flotte redninger og kom godt ud af sit mål. Han spillede også imponerede godt med i spillet med fødderne.

Fysikken gjorde udslaget

Stillingen i halvleg af denne fantastiske kamp var 1-1. En stilling, der efter ca. fem minutter spil i anden halvleg blev svær at holde, da Hammerum Skole fik et gult kort imod sig. Så Bording Skole overtog momentum og rullede frem mod Hammerum skoles mål med det ene flotte angreb efter det andet.

Flere mål i vente
Pludselig var Benjamin Knudsen helt fri i feltet og blev så kantet af en Hammerum-spiller. Der blev dømt straffespark, som blev skudt af Oliver Møller. Han scorede sikkert, selvom Mikkel Barsøe i Hammerum-målet gik til den rigtige side. 1-2 til Bording skole og med ca. 10 minutter igen var de blå fra Bording skole ved at tro på sejren. Men ud af nærmest ingenting dukkede Anes Kudosevics op og fra ca. 40 meter sendte han et vristspark afsted mod Bordings mål. Den strøg lige ind i trekanten, der var udlignet.

Træneren hos Hammerum skole, den forhåndværende internationale ishockey dommer, Søren Helbo var begyndt at spekulere på, hvem der skulle sparke straffe.

Men da der manglede et minut sparkedes en lang bolden efter Anders Engberg. Her opsnappede han bolden og scorede alene med keeperen til resultatet 3-2 til Hammerum Skole. Det blev kampens resultat.

De tre glade prisvindere. (Foto: Per Hansen)
De tre glade prisvindere. (Foto: Per Hansen)