Annonce:
Annonce:

Løjt fløj højt

Cruise control: Var bedre på samtlige punkter

Gæsterne fra Løjt Kirkeby fløj højt i kampen og lavede fire mål. Foto: Leif Christensen
Gæsterne fra Løjt Kirkeby fløj højt i kampen og lavede fire mål. Foto: Leif Christensen
Annonce:

Der var tale om et vaskeægte lokalopgør, da Løjt Kirkeby Skole lidt nord for Aabenraa tog turen lidt syd for Aabenraa for at møde Stubbæk Skole.

Se kampfakta her.

Energimål grundlagde sejr

Chokstart
Løjt Kirkeby Skole startede i højt tempo. Allerede i det første minut blev Casper Poulsen spillet fri på grænsen af offside i højre side. I høj fart gik han direkte mod målet og scorede uden chance for Patryk Stachowiak i Stubbæk Skoles mål. 1-0 til gæsterne.

Noget af en chokstart fra gæsternes side. Løjt Kirkeby fortsatte presset. Nye chancer i kampens første ti minutter opstod. Casper spillede Anders Lauritzen fri, men afslutningen var for svag.

Simon Voss var helt fri, men afsluttede lige på Patryk. Casper lavede et flot indlæg til Dean Winther, men i helt fri position headede han forbi målet. Så der var et hav af chancer til gæsterne.

Annonce:

Kneben sejr i lokalopgør

Satte tempoet op
Midt i halvlegen blev det 2-0 til gæsterne. Simon Voss driblede igennem og blev tacklet. Bolden strøg videre hen til Casper, som scorede sit andet mål (billede).

Kort tid efter kom den første chance til hjemmeholdet. Et indlæg fra venstre side fra Max Groth var tæt ved at blive nået af Emil Andersen, men han kom en anelse for sent.

Lidt efter havde Patryk en stor redning. Dean var helt alene igennem i venstre side, men det lykkedes ikke at score. Med syv minutter igen afsluttede Lasse Reichstein fra siden. Patryk kunne kun halvklare, og Dean havde let ved at skubbe bolden den sidste meter ind i målet til 3-0 for gæsterne. (Video)

Inden pausefløjtet blev Niklas Jensen spillet helt fri af Lasse. Niklas scorede sikkert tæt ved den ene stolpe til en pauseføring på 4-0 til Løjt Kirkeby Skole.

Gæsterne var det stærkeste mandskab på banen. Foto: Leif Christensen
Gæsterne var det stærkeste mandskab på banen. Foto: Leif Christensen

TV: Ensidig affære

Annonce:

Forskellige synspunkter
I pausen var det to hold med vidt forskellige synspunkter på, hvad de havde oplevet i første halvleg.

- De løber direkte forbi jer alle sammen. Han er så hurtig på benene ham med pandebåndet (Simon Voss). Vi må sætte en mand på ham, sagde hjemmeholdets Tobias Bojtang.

I gæsternes lejr var man mere rolige.

- Vi tager det helt roligt, og så spiller jeg mine medspillere fri, så de kan lave mål, lød det fra gæsternes Lasse Reichstein.

TV: Enligt mål sikrede sejr

Gassen gik af ballonen
Anden halvleg blev en noget tam affære. Det var tydeligt, at Løjt Kirkeby brugte alle spillere flittigt efter pausen. Lasse, som i pausen havde lovet at spille sine medspillere fri, fik selv en del chancer efter pausen, men det blev ved lige ved og næsten.

Annonce:

Han startede med et langskud og et gennembrud i de første ti minutter. Langskuddet blev taget af målmanden, og det andet gik forbi målet. Stubbæk fik et par frispark et stykke uden for feltet, men begge forsøg blev grebet af Benjamin Jensen i gæsternes mål.

Der var også en pæn chance til Løjt Kirkeby midt i halvlegen. Simon spillede Casper helt fri, men afslutningen ramte direkte på Patryk. Chancen til en sejr på fem mål kom i de sidste minutter. Lasse kom frem til et godt hovedstød efter et hjørnespark, og til allersidst brændte Frederik Pryds en kæmpe chance.

Det endte derfor med en fortjent sejr til Løjt Kirkeby på 4-0. De var stærkere på alle punkter, Fysik, hurtighed og teknik.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: