Lokalbrag afgjort i straffe

Helt lige: Tinglev Skole 2 vandt håneretten i tæt dyst

Tinglev Skole 2 i et angreb. Foto: Ove Sørensen
Tinglev Skole 2 i et angreb. Foto: Ove Sørensen

Der var gjort klar til lokaldyst i Tinglev, da Tinglev Skole 2 på hjemmebane tog imod Bylderup Skole.

Allerede før kampstart var luften fyldt med spænding både blandt spillere og det yngre puklikum. For håneretten var på spil blandt de to byer, og den betød meget for alle.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Målfest og rene handsker

Presset i bund
Hjemmeholdet startede bedst og pressede gæsternes forsvar i bund. Værternes Gustav Paulsen var med sine smarte driblinger og hurtighed en prøvelse for udeholdets forsvar. Det resulterede i et frispark allerede efter fire minutters spil som følge af, at forvaret forsøgte at holde angriberne væk. Det blev dog helt korrekt ændret til et straffespark.

Tobias Wierper blev sat til at effektuere straffesparket. Det gjorde han med sikkerhed uden chance for Peter Nissen i målet.

Det skulle blive værre endnu for Bylderup Skole, for værterne blev ved med at udspille udeholdet forsvar. I det 8. minut resulterede det i kampen flottelse mål scoret af Gustav Paulsen.

Peter Nissen med en redning. Foto: Ove Sørensen
Peter Nissen med en redning. Foto: Ove Sørensen

Se også: Stik mod spil og chancer

Kend din besøgstid
Efterhånden kom gæsterne bedre med og var flere gange ved at score på målmand Lukas Jepsen.

Efter en bedre periode fra hjemmeholdets side, hvor de ikke kendte deres besøgstid, kom Bylderup Skole i et hurtigt angreb forbi forsvaret. Derfor var Benjamin Hansen fri foran målet og havde let ved at reducere til 2-1. Det var resultatet ved pause.

Der blev givet og taget fra begge hold, men her forstod dommeren at holde det farlige spil nede.

Se også: TV: Straffe afgjorde opgør

Lige halvleg
Anden halvleg var mere lige, og en udligning fra udeholdet ventede i kulissen. Den kom i det 15. minut, da Mathias Thomsen nettede på et perfekt skud.

Spillet bølgede nu frem og tilbage, og endnu en scoring fra gæsterne lurede. Værternes kræfter var mere eller mindre ved at slippe op, og Bylderup Skole fik mere plads at spille på. Kun ved nogle gode redninger fra Lukas Jepsen i målet reddede hjemmeholdet, og den ordinære kamp sluttede 2-2. Med lidt mere koncentration og tålmodighed kunne resultatet være blev anderledes.

Det skal dog siges at hjemmeholdet kæmpede en god kamp i forsvaret, hvilket jo også gav resultat.

Bylderup Skole med et angrebsforsøg. Foto: Ove Sørensen
Bylderup Skole med et angrebsforsøg. Foto: Ove Sørensen

Se også: TV: Årets første i verdens største

Straffesparkskonkurrence
De skulle nu afgøre kampen ved straffespark. Her valgte begge hold fem spillere. Efter alle ti spark var der stadig ingen afgørelse på kampen, da begge hold ”kun” scorede tre gange hver.

Efter seks runder var stillingen 4-4.

I 7. straffesparksrunde kom der en afgørelse, da værternes straffesparksskytte scorede, uden at Bylderup kunne svare igen.

Det samlede resultat blev dermed 7-6 til Tinglev Skole 2 efter straffe, der nu er videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.