Annonce:
Annonce:

Lokalbrag

Masser af gejst: Drengene var opsat på at give hinanden kamp til stregen

Hørup-drengene var for stor en mundfuld for Broager-holdet. (Foto: Ekstra Bladet)
Hørup-drengene var for stor en mundfuld for Broager-holdet. (Foto: Ekstra Bladet)
Annonce:

Drengene fra Broager Skole tog imod Hørup Centralskoles drenge i opgøret.

Man mærkede straks, at spillerne på begge hold var opsatte med kampgejst og derfor parat til at yde det, der skulle til. Samtidig var det også lidt af et lokalopgør.

Rollerne på begge hold kom straks til udtryk. Der blev vist en god spilforståelse, og man var meget villige til at løbe uden bold og gøre sig spilbar og opbagningen for hinanden var fremtrædende.

Se kampfakta her.

Hørup kæmpede sig ind
Jonas Quorp fra Broager viste hurtighed og fysisk styrke, som voldte modstanderne problemer i opdækningen, men med et par gode redninger fra Hørups målmand Frederik Sørensen blev de nærgående scoringsforsøg afværget.

Annonce:

Hørup kom efterhånden ind i kampen og i det 9. minut scorede Bjarke Jefsen fra Hørup til 1-0. Det var stillingen til det 18. minut, da Rasmus Hansen bragte Hørup foran med 2-0.

I det sidste minut var Broager uheldig med at lave selvmål under klumpspil foran eget mål, og det var en slukøret Thomas Nygård, der havde sidste berøring.

Duoen Andreas Dahl og Bjarke Jefsen var knipskarpe i angrebet. (Foto: Ove Sørensen)
Duoen Andreas Dahl og Bjarke Jefsen var knipskarpe i angrebet. (Foto: Ove Sørensen)
 

I anden halvleg blev duoen hos Hørup Andreas Dahl og Bjarke Jefsen med deres indbyrdes spilforståelse og hurtige antrit en evig trussel for Broager Skoles forsvar. Det blev 4-0 til Hørup i det 37. minut ved Jakob Bonde.

Udvisninger gav mål
Så blev Hørup ramt af en 10 minutters udvisning. Dette satte Broager i gang og i det 38. minut scorede Frederik Nordentoft til stillingen 4-1. I det 46. minut fik Broager yderligere reduceret føringen til Hørup til 4-2, målscorer var her Jakob Hansen.

Så blev Broager ramt af en 10 minutters udvisning. Herefter øgede Hørup til 5-2 ved Jonas Schmidt. Et minut før tid øgede Hørup til 6-2 ved Bjarke Jefsen.

Annonce:

Man bemærkede den stærke duo Andreas Dahl og Bjarke Jefsen fra Hørup Centralskole, der med hurtighed og overblik mestrede svære detaljer i fodboldspillet.

— Vi er stolte over resultatet. Vi kunne være vores indsats bekendt. Vi synes, at Ekstra Bladet Skolefodbold er rigtig sjovt, lød det fra den dymamiske duo efter kampen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: