Annonce:
Annonce:

Målet glippede

Ville for alt i verden undgå exit i første runde, men klarede ikke skærene

De rødblusede piger fra Grindsted var mange gange i løbet af kampen i angreb mod Agerbæk-målet. (Foto: Leif Sønderskov)
De rødblusede piger fra Grindsted var mange gange i løbet af kampen i angreb mod Agerbæk-målet. (Foto: Leif Sønderskov)
Annonce:

Agerbæk Skoles piger og deres træner, Johnny Ericsen, gav før kampen hinanden håndslag på, at de skulle undgå exit i første runde af verdens største skolefodboldturnering, som det var tilfældet sidste år. De ville vinde, næsten for enhver pris. Men sådan skulle det ikke gå.

Frisparks-Kongen

Børnehave bakkede op

Frisparksperle
De første 10 minutter så de to hold hinanden an. Herefter overtog Grindsted Vestre Skoles piger spillet og efter knap 20 minutter fik de tilkæmpet sig et frispark på Agerbæks banehalvdel. Det skulle Amalie Poulsen tage sig af, og det gjorde hun fremragende. Hun sendte den helt op i krogen og bragte sit hold foran med 1-0.

Annonce:

Pigerne fra Agerbæk pressede på for en udligning, men der blev ganske enkelt længere og længere mellem pigernes fremstød. Det stof efterhånden klart, at håndslaget om sejr, ville blive en hård nød at knække. Og hvis ikke Line Christensen i Agerbæk-målet havde hevet store redninger frem, ville kampen have været afgjort efter første halvleg.

Spegepølsen blev snittet over

Færdig finalist

Et spørgsmål om tid
Anden halvleg blev en parodi på første. Grindsted Vestres piger overtog stort set alt spillet. Det var derfor bare et spørgsmål om tid, før de skulle udbygge deres føring.

Så da Josefine Jensen midt i anden halvlegen scorede på ét af de mange angreb holdet havde, var kampen reelt afgjort. Der blev ikke scoret yderligere i opgøret. Grindsted Vestres piger spiller sig dermed stensikkert videre i turneringen med en 2-0-sejr.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: