Måtte straffe til

Tæt affære: De to hold kunne på skift hente bolden ud af netmaskerne

Fuld fart frem. Foto: Jan Niño Jørgensen
Fuld fart frem. Foto: Jan Niño Jørgensen

I kampen mellem Broager Skole og Lyreskovskolen, var det gæsterne, som var klar fra start.

I dette opgør åbnede Juri Kildegaard sin målkonto i årets turnering med en flot scoring til 1-0. Det skete før, der var gået seks minutter af opgøret. Så var vi i gang.

Se kampfakta her.

Træner: Ikke så gode som sidste sæson

Lurede på kontra
I kampens indledning var det hjemmeholdet, der sad mest på tingene, udeholdet lurede på omstillinger. Flere gange var de meget tæt på at score på netop disse. Men scoringen for udeholdet udeblev. Imens blev presset på gæsternes bagerste spillere større og større, betalte spillet på modstanderens banehalvdel sig.

Hjemmeholdets Nikolai Neumann udnyttede lidt tumult i forsvaret hos gæsterne, og så stod den 1-1.

Sejr bød på krigsdans

Afgjort på straffe
Det var tydeligt, at udeholdet ikke var kommet for at spille uafgjort. At hjemmeholdet var kommet med igen var ikke just noget, der behagede udeholdet. Udeholdet scorede til 2-1. Og så var der smil over hele hovedet for gæsterne, som øjnede en sejr.

Men det var hjemmeholdet ikke indforståede med.

Med 16 minutter tilbage af ordinær spilletid scorede Christoffer Josupeit til 2-2. Så var der balance i regnskabet: et regnskab som endte uforløst og som så skulle afgøres på straffespark.

I straffesparkskonkurrencen viste hjemmeholdet sig mest kølige og sparkede sejren hjem. Værterne gik videre, mens gæsterne måtte se sig besejret i en meget spændende og ikke mindst rigtig god fodboldkamp.