Maja banker målene ind

Svær bane: I blæst og regn viste Maja igen, at hun er en stærk angriber

Maja er nu oppe på ni mål i alt - og fik fortjent fidusbamsen. Foto: Anders Vinther Larsen
Maja er nu oppe på ni mål i alt - og fik fortjent fidusbamsen. Foto: Anders Vinther Larsen

Trods vejudsigten og det nu nyankommne efterår med blæst og regn spillede pigerne fra Dybbøl-Skolen og Løjt Kirkeby, som var det stadig sommer. Det gav en god kamp, hvor Løjt Kirkeby vandt sikkert 5-0.

Se kampfakta her

Bedst fra start
De styrede da også kampen i starten og satte Dybbøl-forsvaret under pres.

Yde med ægte hattrick

Efter otte minutter kom scoringen. Topscorer Maja Kragh slap igennem i højre side og afsluttede med et jordstrygende skud, som Camilla Schurmann i Dybbøl-målet parrede flot, men bolden gik direkte ud til Sofie Simonsen, som kvitterede med sikker scoring. Her så vi for første gang det konstruktive samspil, som Løjts Maja og Sofie kan præstere. Allerede fem minutter efter gentog de samarbejdet, dog uden at bolden landede i mål.

Emmas elegante lob

Gode skudforsøg
Dybbøl-Skolen havde ved Anne Schobye et rigtig godt forsøg, der lige sneg sig uden om stolpen. I det efterfølgende angreb fik Løjts topscorer Maja en aflevering på ydersiden af forsvareren, og væk var hun for til sidst at skyde forbi Camilla i målet. Så hurtig skiftede angrebne, men resultatet var nu 2-0 til Løjt efter 16. minutter.

Træner: Giver den gas til sidste fløjt

Et par minutter efter var det Mathilde Christensen fra Løjt, der tilsvarende kom igennem forsvaret, men ikke mål.

Et par minutter før pausen opstod der yderst i straffesparksfeltet en situation, hvor bolden landede foran Freja Heisel, der resolut helflugtede bolden op i hjørnet uden chancer for Camilla i Dybbøl-målet. 3-0 ved pausen.

TV: Chokstart i kampen om Als

Fightede flot
Dybbøl kæmpede videre i anden halvleg og spillede godt.

En af holdets bedste var Nanna Viuff, som fortjent modtog fidusbamsen for sit hold, mens Cathrine Petersen fik fairplay-håndklædet for en flot indsats. Dybbøl-pigerne spillede godt sammen midt på banen, men kun få gange blev straffesparkfeltet besøgt.

2-0 er den farligste føring

Trods viljen kunne Dybbøl ikke forhindre, at Maja bragte Løjt på 4-0 i en situation, hvor hun af driblede fire Dybbøl-piger. Lidt efter var Freja Heisel igen parat med en helflugter, men denne gang var overliggeren redningsplanken.

Oppe på ni mål
Slutresultatet på 5-0 til Løjt stod topscorer Maja for. Hun er nu oppe på ni mål i to kampe.

I fjerde runde for første gang