Annonce:
Annonce:

Marcus markerede modstanderen

Forsvarsgeneral: Han styrede forsvaret og var en sand klippe

Marcus Lisby (i midten) styrede forsvaret med hård hånd. (Foto: Per Hansen)
Marcus Lisby (i midten) styrede forsvaret med hård hånd. (Foto: Per Hansen)
Annonce:

Denne kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold mellem Skjern Kristne Friskole og Lundgårdskolen fandt sted en fin og solrig dag på Skjern Stadion, hvor vi så to hold, som umiddelbart ikke stod godt til hinanden. Det viste sig dog at være anderledes, da vi kom i gang med spillet. Banen var endnu lidt våd - en bane for teknikere.

Se kampfakta her

Den hurtige målsluger slog til
Og det var hjemmeholdet, der først fandt ud af det, og begyndte at spille småspil, som bevirkede, at gæsterne kom til at løbe meget på midtbanen. Pludselig efter cirka 10 minutters spil, opstod der en chance foran målet hos udeholdet og her var det Marius Andersen, som var den store drivkraft på Skjern Kristne Friskole, som først opfattede hvilket opspring bolden fik og kunne derfor uhindret sparke den i mål til en føring på 1-0 .

Annonce:

De der har set Lundgårdskolen før i år ved, at de har en meget hurtig spiller oppe foran. Alle stod blot og ventede på hvornår han ville slå til. Og ganske rigtigt. Fire minutter efter hjemmeholdets scoring, tog han et løb i dybden og blev spillet på det helt rigtige tidspunkt, og så var der udlignet til 1-1.

Vulkaner i udbrud

Teknikerne stjal showet

Forsvarsgeneralen
Herefter overtog Lundgårdskolen momentum i kampen, fantastisk styret af Marcus Lisby i forsvaret. Han var helt klart bane bedste i dag, og det fik han også den ene fidusbamse for.

Efter Oliver Green havde gået og fået lidt luft, tog han hul på en ny løbetur og afdribling af to mand, hvorefter han sparkede bolden ind under tværstangen fra kanten af feltet. Flot mål til stillingen 2-1 til Lundgårdskolen. En stilling der holdt til cirka syv minutter før tid, hvor troldmanden hos hjemmeholdet, Marius Andersen scorede til 2-2.

Så skulle det afgøres fra pletten. (Foto: Per Hansen)
Så skulle det afgøres fra pletten. (Foto: Per Hansen)

Maveplasker

Defensivt udgangspunkt gav sejr

Afgørelse på straffe
Troldmanden fremtvang derfor en straffesparkskonkurrence.

Men det nyttede ikke noget for hjemmeholdet. Efter 2-2 i ordinær tid, var Lundgårdskolen skarpest fra pletten og de endte med at vinde samlet 6-4.

De skal i næste runde møde Hammerum Skole. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: