Maskotten med på udebane

Stærkt arbejde: Kampen blev afgjort i sidste øjeblik

BillundSkolen havde taget maskotten med til udekampen imod Præstelundskolen. Foto: Poul Horsbøl
BillundSkolen havde taget maskotten med til udekampen imod Præstelundskolen. Foto: Poul Horsbøl

BillundSkolen havde taget deres flotte maskot med til pigernes udekamp mod Præstelundskolen fra Brande, og det viste sig at være en god idé.

Ikke alene vandt BillundSkolen kampen med 2-1, men hjemmeholdets tilhængere havde så travlt med maskotten, at de helt glemte at heppe på deres lokale spillere.

Se kampfakta her.

Billund buldrede videre

Frem og tilbage
Især første halvleg var en velspillet affære, som begge hold havde ære af. Spillet bølgede frem og tilbage med chancer til begge hold, men det var kendetegnende, at der manglede den sidste finish.

Det blev hjemmeholdet, der bragte sig foran. Det skete efter hjørnespark, hvor bolden endte hos Mathilde N., der til publikums glæde scorede.

Mod slutningen af halvlegen var der et lille overtag til udeholdet og hjemmeholdets træner Anders Madsen forsøgte at opmuntre sine piger

- Lad nu være at stå og kigge på dem. Kom nu bare i gang, lød det opfordrende fra træneren.

Men pigerne havde åbenbart ikke hørt ordentlig efter, for i halvlegens døende sekunder sende Billunds Ditte Madsen bolden i nettet på et indlæg fra højre side, der nok mere var tænkt som et indlæg.

BillundSkolens farlige angrebsduo Amalie Jensen og Ditte Madsen. Foto: Poul Horsbøl
BillundSkolens farlige angrebsduo Amalie Jensen og Ditte Madsen. Foto: Poul Horsbøl

Måtte overgive sig

Maskotten var tilfreds
Efter pausen fortsatte jævnbyrdigheden med samme styrke som den silende regn, og begge hold var så småt ved at indstille sig på en afgørelse på straffespark, men det havde udeholdets Amalie Jensen ikke tænkt sig.

Få minutter før slutfløjtet tog hun sagen i egen hånd og scorede sejrsmålet.

- Vi havde ellers forberedt os på straffespark og var ved at have navnene klar, men så dukkede Amalie op og afgjorde det hele og sendte os til 4. runde, lød det fra holdleder Maria Dall.

Det passede også BillundSkolens maskot fint. Han er nemlig også klar til 5. runde.