Masser af mål

Målrig affære: Begge hold kom på tavlen flere gange, men Sønder Ottings piger var skarpest

Louise måtte gå den tunge gang fem gange. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Louise måtte gå den tunge gang fem gange. (Foto: Anders Vinther Larsen)

Kampen mellem Christiansfeld Skole og Sønder Otting Skole, bød på en kamp mellem to traditionelle pigehold, som mere taler om det sociale aspekt end om finalen.

Se fakta om kampen her.

Ingen opgivende miner

Lene styrede løjerne
Efter de 60 minutter kunne pigerne godt have lidt flere ambitioner, for det var en seværdig første runde-kamp, hvor det direkte spil mod målene var særdeles underholdende. Allerede efter 12 minutter fik anfører Lene Christensen bolden i mål i det første af tre mål fra hende.

Inden da havde Christiansfeld testet Sønder Otting Skoles keeper Michella Lund. Flot skud og flot redning, som blev foretaget i fuld udstrækning.

Efter yderligere et par minutter kom Lene igennem på højre side og skød på målmanden, der dog parerede, men bolden sprang ud til Lena Mortensen, der havde let ved at score.

Lena kommer til efter Lenes forsøg. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Lena kommer til efter Lenes forsøg. (Foto: Anders Vinther Larsen)

Bawi gav tørt på og fik det selv

Næsten Nicki Billes navnebror

Fortjent reducering
Efter endnu et forsøg fra nr. 9 fra Christiansfeld, med målmand Michella igen på plads, kom anføreren Anne Sofie frem og på et godt langskud måtte den sikre Michella opgive, og Christiansfeld fik en fortjent reducering til 2-1 lige før pausen.

De første seks minutter bød på Julia Andersen. Først brændte hun i en fri position med målmand Louise, men lærte så meget, at hun et par minutter i samme situation kunne passere Christiansfelds sidste skanse til stillingen 3-1.

Christiansfeld opgav ikke og Augustas gav lidt spænding ved en reducering til 4-2.

Før og efter havde Lene Christensen dog vist sin farlighed med yderligere to kasser, så slutresultatet blev 5-2.