Massiv målfest

Lige kamp: Netmaskerne blafrede på skift i begge ender af banen

Udeholdet kæmpede flot, men hjemmeholdet trak sejren i land. (Foto: Per Hansen)
Udeholdet kæmpede flot, men hjemmeholdet trak sejren i land. (Foto: Per Hansen)

Tirsdag tog drengene fra Præstelundskolen imod Lind Skoles drenge. Drengene havde glædet sig meget til at spille med i verdens største skolefodbold-turnering Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Dobbelt op på langskudsmål

Der var rigtig fin opbakning på lægterne. (Foto: Per Hansen)
Der var rigtig fin opbakning på lægterne. (Foto: Per Hansen)
 

Fart over felt
Hos drengene var der fart over feltet med det samme. Efter ca. syv minutter og meget fint spil blev bolden følt ind i den fjerneste side af målet med en kattepote af et spark af Klaus Geertsen fra hjemmeholdet.

Der var også mange fine ting fra Lind Skole blandt andet et reducerende mål til 2-1 på et direkte frispark op i det ene målhjørne fra 20 meter. Tobias Lysgaard headede en fin bold ind til føring 3-4 og vendte dermed kampen totalt. Lind Skole fik dermed en føring i kampen, men man sad med en fornemmelse af, at den ikke holdt.

TV: Hul på bylden

Hjemmeholdet sætter trumf på
Det gjorde den heller ikke, for Præstelundskolen scorede tre mål yderligere. De kunne derfor gå fra banen med en sejr på 6-4.

Der sad en fin teknik i benene på Marcus Løntoft, som gav mange prøver på sin kunnen. Det ses tydeligt, at hans farfar er en af byens store spillere for omkring 40 år siden nemlig Jens Løntoft. Filip Bejer spillede en flot kamp i midterforsvaret hos hjemmeholdet. Han er ellers normalt keeper, men spillede et brag af en kamp i forsvaret.

Præstelundskolen møder i næste runde Kirkeskolen.