Otte målscorere nedsablede modstanderen

Mål på stribe: Udeholdet satte sig på kampen fra første fløjt

Her har Magnus lige scoret. Foto: Anders Vinther Larsen
Her har Magnus lige scoret. Foto: Anders Vinther Larsen

I holdets tredje kamp mødte Skærbæk overmagten.

Et veloplagt og koncentreret hold fra Høje Kolstrup fik desuden en ønskestart, idet Daniel Furtado allerede efter knap tre minutter flugtede bolden i nettet efter spil i feltet.

Se kampfakta her.

Gule kort blev afgørende

Hurtige kasser
Da vi rundede et kvarter havde Samuel, Jakob, Lasse og Ronald ligeledes fundet vejen til Skærbæks mål.

Efter dette hektiske kvarter, hvor der også var skud på stolperne, slappede Højes spillere lidt af. Dog kom også Magnus også på listen over målscorere, idet han fra venstre side trak sig fri og sendte bolden sikkert i mål til pause stillingen 0-6.

Skærbæk kom to gange i det sidste kvarter af første halvleg i straffesparksfeltet og fik afsluttet, ellers foregik spillet på Skærbæks banehalvdel.

Der var mange chancer. Foto: Anders Vinther Larsen
Der var mange chancer. Foto: Anders Vinther Larsen

Forsatte i samme stil
Høje Kolstrup startede anden halvleg, som de kørte i første del. Allerede i det første minut var Arian sluppet igennem i højre siden, men skød udenom målet.

Vi skulle dog ikke længere end det tredje minut, før Magnus igen slap igennem i venstre siden og afsluttede med et flot jord strygende skud, som ramte stolpen, men gik ud til Alem, der scorede roligt og sikkert.

Senere tog Arian revanche og scorede til 0-8. Lasse lavede et fint lob over målmanden, som lige var kommet et par meter for langt ud. Et flot mål, som blev afslutningen for Høje Kolstrups målorgie på ni mål.

Roland ærgrer sig, men bolden går forbi. Foto: Anders Vinther Larsen
Roland ærgrer sig, men bolden går forbi. Foto: Anders Vinther Larsen

TV: Kongerne af højen
Fik pyntet en smule
Som et herligt svar fra Skærbæk på deres vedvarende fight for at vise sine færdigheder, fik de i det 59. minut en kæmpe chance, hvor Tobias kom alene igennem og sendte bolden udenom Patrick Pedersen i Høje Kolstrups mål, men desværre ramte bolden stolpen, men fortjent var Søren Tang fulgt med og kunne uden besvær lave et godt trøste mål.

Det var tæt på, at Skærbæk kunne få yderligere reduceret, idet de igen slap fri igennem med Patrick Pedersen, som sidste skanse, men denne gang vand Patrick duellen, men tillykke med en flot slutspurt til Skærbæks spillere.

Til kommende modstandere til Høje Kolstrup, læg mærke til at der var otte målscorere på holdet, så der bliver rigeligt at passe op.

De tre prisvindere Jakob, Christian og Tobias. Foto: Anders Vinther Larsen
De tre prisvindere Jakob, Christian og Tobias. Foto: Anders Vinther Larsen