Overmagten for stor

Klasseforskel: Kunne intet stille op

En af kampens mange chancer fra et opgør, hvor hjemmeholdet var bedst. Foto: Henry L. Graversen
En af kampens mange chancer fra et opgør, hvor hjemmeholdet var bedst. Foto: Henry L. Graversen

På eget græs tog Sønder Ottting Skoles piger imod Agerskov Ungdomsskole. Hjemmeholdet havde vundet deres første kamp med hele 15-0 over Lagoniskolens Ungeunivers, mens gæsterne kom med en frisk 3-0-sejr over Høje Kolstrup Skole.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Målfest og rene handsker

Drømmestart
Sønder Otting fik en god start på kampen, da der i det 3. minut blev fløjtet for et klokkeklart benspænd i straffesparkfeltet, og man satte Frida Hummelgård til at sparke, og hun scorede sikkert til 1-0.

Herefter sværmede hjemmeholdets spillere lige omkring straffesparkfeltet i den efterfølgende periode, og den farlige Hannah Aldous havde et lumsk skud, som gik lige forbi målet. Presset fortsatte, og såvel i det 12. som i det 13. minut måtte Agerskovs målmand Benedikte Johansen med fine fod parader klare de nærgående forsøg fra hjemmeholdet.

I det 20. minut gik den dog ikke længere, da Lærke Storm brød igennem i venstre side og satte bolden i nettet ved nærmeste stolpe efter en flot dribletur.

Det tunge pres på Agerskov fortsatte, og Sønder Otting havde flere chancer til at øge føringen, men måtte nøjes med blandt andet et skud på stolpen. Agerskovs Emma Witthaus dog havde i det 25. minut et dykkende langskud, som dog gik lige over målet.

De tre prisvindere fra opgøret. Foto: Henry L. Graversen
De tre prisvindere fra opgøret. Foto: Henry L. Graversen

Se også: Hattrick-mager sejrede i vådt opgør

Afgjorde kampen
Hjemmeholdets pres fortsatte dog, og i det 29. minut  blev føringen øget til 3-0, da Clara Neumann fangede en returbold efter et skud fra Hannah Aldous, og 3-0 blev også stillingen til halvleg.

I kampens 34. minut øgede Lærke Storm føringen på et oplæg fra den farlige og hårdt arbejdende Hannah Aldous. Spillet vekslede nu frem og tilbage, og begge hold havde chancer, og der var hele tiden fokus på modstanderen fra begge holds side. I det 51. minut fik Agerskov reduceret til 1-4 efter et frispark, da Jenny Djuve opfangede bolden og sendte den i netmaskerne.

Sønder Otting svarede dog igen allerede to minutter senere, hvor det igen var Lærke Storm, som var skarpretteren til slutresultatet 5-1. Dog måtte Stefanie Pedersen fra Agerskov forlade banen fem minutter før tid grundet en lidt hårdhændet behandling i en tackling, men hun var heldigvis frisk igen ved slutfløjtet.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Sønder Otting Skole - Agerskov Ungdomsskole, 5-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Clara Neumann, Sønder Otting Skole
Benedikte Johansen, Agerskov Ungdomsskole

Vinder af fairplay-håndklædet:
Annadora Bergmann, Agerskov Ungdomsskole