Rebeccas fight rakte ikke

Forsvars-krumtap: Rebecca lukkede af, men måtte til sidst give fortabt

Rebecca Schøsler, og resten af holdkammeraterne i rød, kæmpede hårdt, men det var ikke nok. (Foto: Ove Sørensen)
Rebecca Schøsler, og resten af holdkammeraterne i rød, kæmpede hårdt, men det var ikke nok. (Foto: Ove Sørensen)

Kampen stod mellem Kongehøjskolens piger og Hærvejsskolens piger. Et klassisk lokalbrag i det sønderjyske og der var lagt op til en perfekt afvikling af kampen, for vejret artede sig. Kampen blev for øvrigt ledet på fortræffelig vis af Freja Nielsen, en af de nye kvindelige dommeren i Sønderjylland. Hun løste opgaven på en god måde, med autoritet og med respekt fra spillernes side.

Se kampfakta her.

Kongehøjskolen startede kampen med et lille overtag, som de forsøgte at holde. Det gav nogle få blottelser i forsvaret, men Hærvejs-pigerne udnyttede dem ikke. Som kampen skred frem, var holdene meget lige og stod godt til hinanden.

Man lagde mærke til Rebecca Schøsler hos Hærvejsskolen. Hun var en sikker støtte i forsvaret. Men selvom hun gjorde det fortrinligt, måtte hun i det 10. minut se Kongehøjskolen komme foran ved Freja Asmussen, på et godt og gennemspillet angreb.

Søstre sloges forgæves, da Lærken lettede

Angreb på angreb i en lige kamp. (Foto: Ove Sørensen)
Angreb på angreb i en lige kamp. (Foto: Ove Sørensen)
 

Rebecca kæmpede videre
Anden halvleg startede som første. Kongehøjskolens Emma Hamann begyndte at gøre opmærksom på sig selv. Hun er en lille og hurtig dribler, der sammen med Laura Iversen, gav Hærvejsskolens forsvar store problemer. Men takket være Rebecca Schøsler, fik de ikke meget plads at spille på.

Men så knækkede Rebecca og resten af pigerne i Hærvejs-forsvaret. I det 42. minut fik Kongehøjskloen mål nummer to ved Malene Borcher. Ditte Bojsen i målet var chanceløs. Det lignede afgørelsen på kampen.

Ilddåb og sejr

Og det blev det. Trætheden begyndte at melde sig hos begge hold. Det endte med en relativt sikker sejr på 2-0 til hjemmeholdet, som er klar til næste runde i turneringen. Her skal de møde pigerne fra STUK Overbygning.