Annonce:
Annonce:

Rytter red på bølgen

Dirigerede tropperne: Scorede selv, men satte også holdkammeraterne i scene

Tre glade prisvindere. (Foto: Per Hansen)
Tre glade prisvindere. (Foto: Per Hansen)
Annonce:

På en udmærket bane omkring Hammerum Hallen, blev der i dag afviklet en kamp mellem to erfarne skole. De har begge været med i Ekstra Bladets Skolefodboldturnering mange gange. Det var Hammerum Skole, som på hjemmebane tog imod Ikast Vestre Skole.

Se kampfakta her.

Hjemmeholdet har måtte trække pigeholdet fra turneringen. De stillede derfor op med to piger på stille derfor op med to piger på midtbanen i drengekampen. Og det skulle vise sig at være godt set af træner Søren Helbo.

Der gik kun to minutter af kampen, så kom den første dybe aflevering. Godt set af Andrea Hauge, der fandt lynhurtige Anders Engberg, som sikkert sparkede bolden ind til 1-0. Et par minutter senere var Anders på spil igen og han øgede til 2-0. Han scorede endnu en pind senere i kampen og snuppede topscorer-titlen i opgøret.

Hammerum Skole førte hele 5-0 ved pausen.

Lige løjer

Lyn og torden

Annonce:

Spændingen tilbage
Der burde ikke være antydningen af spænding, når man fører 5-0. Men det kom der alligevel. Pludselig fik Ikast Vestre-drengene reduceret to gange, så stillingen var 5-2. Og så lugtede gæsterne blod. Gæsternes mål blev sat ind af Mathias Olesen og Kevin Kularajah.

Men Hammerum-drengene var ikke interesserede i spænding. De genvandt momentum og kørte stille og roligt gæsterne over. Det endte med en 9-2-sejr.

TV: Tempofyldt affære

Drengene har håneretten

Kampen bød på flotte detaljer fra Simon Tolstrup, som spillede en fejfri kamp på trods af sit holds nederlag. Han fik også den ene fidusbamse. For hjemmeholdet var det Mads Rytter, der modtog bamsen. Han var banens klart bedste. I kampen viste han mange prøver på sin kunnen og sin fodboldhjerne. Han havde en retningsbestemt tæmning med hovedet, højintense løb, mange fine afleveringer og krydrede det hele med to mål.

— Men det ville være rart med lidt større lunger, sagde han smilende efter kampen.

Fairplay-håndklædet gik til Andreas Hedegaard. Teknikken fejler ikke noget, han mangler blot lidt 'rugbrød'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: