Sct. Hans i semifinalen efter flot sejr

Fynsk tiki-taka: Pigerne fra Sct. Hans Skole viste klassen

Pigerne fra Sct. Hans Skole er klar til semifinalen. (Foto: Henrik Schou)
Pigerne fra Sct. Hans Skole er klar til semifinalen. (Foto: Henrik Schou)

Årets andet semifinalehold hos pigerne er fundet. Det blev Sct. Hans Skole, der løb med sejren, da de mødte BillundSkolen i kvartfinalen.

Glade Sct. Hans-piger sikkert i semifinalen. (Foto: Henrik Schou) Jyllandsyd SLUT: Sct. Hans semifinaleklar efter 5-1-sejr

Allerede fra starten af opgøret satte gæsterne fra Fyn sig på opgøret. De dominerede voldsomt, men hjemmeholdet kæmpede heroisk i defensiven. Men de knækkede da Ida 'Veteranen' Eriksen scorede to hurtige mål og bragte Sct. Hans Skole på 2-0 inden for få minutter.

Det blev også 3-0 inden pausen, da anfører Sarah Sundahl trykkede af langt ude fra. Keeperen fik hænderne på bolden, men kunne ikke forhindre den i at gå i mål. Derfor var Sct. Hans foran 3-0 ved pausen.

Læs liveopdateringen fra kampen her

Første mål imod og ny topscorer
I anden halvleg fortsatte gæsterne hvor de slap. De var simpelthen bare for stor en mundfuld for BillundSkolen, som ellers på intet tidspunkt gav op eller blev hængemuler. Men da Ida Eriksen uselvisk spillede en velspillende Katrine Andreassen fri og hun scorede til 4-0, var der for alvor lukket og slukket.

Men Julia Nissen har ikke tilnavnet 'Drille-Nissen' for ingenting. Inden dagens kvartfinale havde Sct. Hans Skole nemlig ikke lukket et eneste mål ind i ordinær spilletid. Men det lavede 'Drille-Nissen' om på med sin reducering til 4-1.

I den anden ende var Ida Eriksen dog ikke færdig. Hun scorede sit tredje mål i kampen til 5-1 og er dermed ny topscorer i årets turnering. Sejren var for alvor aldrig i fare for Sct. Hans-spillerne, der til tider leverede fynsk tiki-taka. De er dermed klar til semifinalen.

Læs ALT om kampen her på siden senere...

Læs om slutspillet og finalerne her