Annonce:
Annonce:

Seier sejrede på ny

Videre: Værter sikrede sig billetten til næste runde

Hektisk situation, efter keeper Bogdan har været ude på en lille skovtur. Foto: Henry Graversen
Hektisk situation, efter keeper Bogdan har været ude på en lille skovtur. Foto: Henry Graversen
Annonce:

Der var lagt op til et drabeligt opgør om håneretten, da Grønvangskolen og Østerbyskolen tørnede sammen i Ekstra Bladet Skolefodbold. Der var meget prestige på spil - ingen af holdene ville tabe - og de blev bakket talstærkt op af rigtig mange tilskuere, som derved var med til at skabe en rigtig god kulisse om kampen. Se kampfakta her.

Heftigt pres
En kraftig blæst på langs af banen var en fordel for Grønvangskolen i første halvleg, hvor de lagde et heftigt pres på Østerbyskolens mål. Allerede i det niende minut var Sefa Bulduk fri foran mål, men gæsternes Bogdan fik afværget afslutningen.

Der skulle dog kun gå to minutter, før Sefa Bulduk igen var på færde, og denne gang lykkedes det for ham at overliste målmanden, da han tippede bolden i mål til 1-0 efter en flot fremlægning, hvor han løb fra forsvaret.

Annonce:

Plankeværk var ikke nok

Svarede igen
Der gik dog kun syv minutter, før Østerbyskolen svarede igen. Her var det Mikkel Skårup, der sendte bolden i nettet efter et fremragende angreb i højre side, hvor bolden blev slået indover, og så var der udlignet til 1-1.

Der var dog stadig meget pres på Østerbyskolens mål med flere farlige situationer - blandt andet ved et stort klumpspil, hvor målmand Bogdan var på lidt af en skovtur og lå på jorden i målfeltet.

I pausen havde Østerbyskolens spillere brug for opladning efter en noget hård første halvleg, hvor de blev presset godt i bund.

Udeholdet i pausen. Foto: Henry Graversen
Udeholdet i pausen. Foto: Henry Graversen

TV: Fik revanche

Gik til stålet
Anden halvleg startede også på hektisk vis, og allerede i det 32. minut måtte dommeren give Mikkel Hansen en påtale om at dæmpe sig lidt i nærkampene - men det illustrerede jo bare kampens intensitet og betydning for spillerne.

Annonce:

Men efter 39 minutters spil kom Grønvangskolen foran med 2-1, da Oliver Seier fra venstre side placerede bolden i modsatte målhjørne.

Der blev stadig kæmpet indædt fra begge holds sider, og det medførte blandt andet, at to af Grønvangskolens spillere måtte udgå med krampe og behandles - blandt andet Ervin Milkic, som vendte succesfuldt tilbage senere i kampen.

Fredagens kamp trak tænder ud. Ervin Milkic måtte udgå kort. Foto: Henry Graversen
Fredagens kamp trak tænder ud. Ervin Milkic måtte udgå kort. Foto: Henry Graversen

TV: Seier vandt i svingende affære

Lukkede og slukkede
I Østerbyskolens forsvar var den høje og meget atletiske Fernando D. en "mastodont" og klarede mange prekære ting, ligesom han var usædvanlig god til at kaste nogle lange og farlige indkast. I kampens sidste ti minutter sendte man da også Fernando frem i angrebet for at prøve at vende slaget, men uden held.

Annonce:

Omtalte Ervin Milkic øgede kort før tid føringen til 3-1 for Grønvangskolen, da han bankede bolden ind fra en spids vinkel. Det blev også kampens slutresultat, og dermed sikrede Seier og co. sig billetten til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor Sønder Otting Skole venter.

Prisvinderne efter kampen. Foto: Henry Graversen
Prisvinderne efter kampen. Foto: Henry Graversen

KAMPFAKTA:

Resultat:
Grønvangskolen - Østerbyskolen, 3-1

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Lasse Christensen, Grønvangskolen
Fernando, Østerbyskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Bogdan, Østerbyskolen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: