Skarphed i anden halvleg

Stor sejr: Anden halvleg blev en regulær målfest - kampen endte 10-0

Pernille (i blå) yderst til venstre lavede to mål fra denne spidse vinkel, men denne gang gik bolden forbi. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Pernille (i blå) yderst til venstre lavede to mål fra denne spidse vinkel, men denne gang gik bolden forbi. (Foto: Anders Vinther Larsen)

I kampen i tredje runde fik Gråsten-pigerne deres tredje sejr, denne gang med 10-0. Det var Gråsten Skole mod Hørup Centralskole.

Se kampfakta her

Det var Gråsten-pigerne, der fra første fløjt var i boldbesiddelse. Det var de i langt størstedelen af kampen.

Allerede efter to minutter fik vi det, der kunne være kampens detalje. Gråstens Ditte Veng løb gennem højre side til mållinjen, hvor hun lagde en præcis bold til modsatte stolpe, hvor Lea Hansen stod helt alene. Desværre lykkedes det Lea at heade bolden forbi mål.

Efter yderligere fire minutter fik vi kampens første mål, signeret af den senere fem-måls-skytte Pernille Nielsen, der efter klumpspil modtog bolden foran målet i fri position.

Selvom Gråsten havde spillet, skulle der gå yderligere et kvarter, inden bolden blev kanoneret i mål til 2-0.

Når det kun blev til to mål, skyldes det absolut også Hørup Centralskoles spillere. De kæmpede med hinanden, de opmuntrede hinanden og heller ikke i den fatale anden halvleg kom der negative udsagn. Cadeau for det Hørup.

Lokalbrag

Målene fløj ind i anden halvleg
Oven i købet havde Hørup-pigerne en rigtig god  chance tre minutter før pausen, hvor Celine Michaelsen fik en friløber, men uden et afgørende mål.

Så startede den hårde anden halvleg for Hørup-pigerne. Allerede efter et minut var Pernille igen farlig og gav Gråsten-pigerne den allerbedste start på halvlegen.

Derefter gik det slag i slag og til sidst var det Lea Hansen med tre mål og Pernille med yderligere to til i alt fem mål, der lukkede målfesten.

Ligesom i første halvleg fik Hørup-pigerne en god mulighed, men denne gang var det Chistina Lesch, der ikke kunne få bolden i målet.

Emilie Hansen måtte gå den tunge gang 10 gange. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Emilie Hansen måtte gå den tunge gang 10 gange. (Foto: Anders Vinther Larsen)
 

Semrau snuppede sejren

Det var skønt at konstatere, at de tidligere fidusbamsevindere Cathrine Semrau og Ditte Veng fra Gråsten og Josefine Jørgensen fra Hørup Centralskole, igen var særdeles synlige i deres indsatser for holdene.