Skruede op efter pausen

Satte trumf på: Hjemmeholdet løb af med en sikker sejr til slut

Der var trængsel i Hørups felt. Foto: Ove Sørensen
Der var trængsel i Hørups felt. Foto: Ove Sørensen

Nordals Skolen tog imod Hørup Centralskole. Holdene stod rigtig godt til hinanden, og de forsøgte virkelig at spille fodbold.

Se kampfakta her.

Alle betingelser var til stede

Var tæt på
Emma Thyssen fra Hørup havde flere nærgående forsøg, der med lidt mere koldblodighed kunne have resulteret i en føring til Hørup. Josefine Jørgensen, Hørup, havde ligeledes et skud, der tog overliggeren hos Nordals, men derved blev det for Hørup i første halvleg.

Mie Jørgensen havde et nærgående forsøg, men en flot redning af Hørup målmand Emilie Bach forhindrede bolden i at gå i mål.

Man bemærkede Frederikke Rohleder fra Hørup, der havde et enormt arbejdsområde og med en arbejdsiver, der kunne tage pusten fra de fleste. Endvidere var hun fantastisk boldsikker og spillede med stor autoritet i Hørups forsvar og til dels også i angrebet mod.

Frederikke Rohleder gik forrest for Hørup. Foto: Ove Sørensen
Frederikke Rohleder gik forrest for Hørup. Foto: Ove Sørensen

Hos Nordals viste Mie Jørgensen stor sikkerhed i forsvar og angreb, og indledte scoringen i det 29. minut på en solopræstation og udplacerede Emilie Hansen i Hørups mål.

TV: Vandt med lange bolde

Fik overtaget helt
Kampen startede som første halvleg, men her ville Mie Jørgensen noget andet og scorede sit andet mål.

Kampen vekslede frem og tilbage i en periode, og holdene havde chancer for at score.

Her fik Nordals tilkendt et hjørnespark, og her var Josefine Jørgensen, Hørup, så uheldig at sende bolden i eget net på et hovedstød uden chance for målmanden. Her viste Hørups anfører Frederikke Rohleder sig som den gode kammerat og forsøgte efter bedste evne at trøste den uheldige spiller. Flot gjort.

Senere ville Maja Gamborg, Nordals, også være med i løjerne og øgede føringen til 4-0 på et hurtigt gennemløb i venstre side og scorede sikkert.

Maja Gamborg scorede til 4-0. Foto: Ove Sørensen
Maja Gamborg scorede til 4-0. Foto: Ove Sørensen

Trængslerne var endnu ikke forbi for Hørup, og Mie Jørgensen ville mere og scorede til 5-0.

Herefter gled spillet mere over til Hørup, og Josefine Jørgensen fik scoret for Hørup, så kampen endte 5-1 til Nordals Skolen.

Josefine Jørgensen fik scoret til slut. Foto: Ove Sørensen
Josefine Jørgensen fik scoret til slut. Foto: Ove Sørensen