Slået helt ud af varmen

Led i solen: Pigerne kæmpede, men var meget påvirkede af den trykkende hede

Toftlund løb med sejren efter en varm kamp. Foto: Ove Sørensen
Toftlund løb med sejren efter en varm kamp. Foto: Ove Sørensen

På trods af den ulidelige varme blev der fra begge hold, Distriktsskolen Løgumkloster og Skolecenter Toftlund, vist fornuftigt fodboldsspil under de meget svære klimatiske betingelser, som der blev budt på med op til ca. 30 graders varme fra en skyfri himmel og uden en vind, der rørte sig.

Se kampfakta her.

Kæmpede i heden

Viste stor klasse
Der var flere spillere blandt andre Maja Juhl og ikke at forglemme Stine Schack fra Toftlund, der viste god klasse. Maja Juhl bragte Toftlund foran i det 21. minut på et godt skud uden chance for Randi Hansen i Løgumkloster-målet.

Dette afstedkom en offensiv fra og med en godt spillende Mai Christensen og ikke mindst nummer 23 skabte det en del uro i Toftlunds forsvar. Forsvaret afværgede dog det meste, men i det 39. minut udlignede Mai Christensen på et godt langskud uden chance for Ann Jensen.

Varmen afstedkom store frustrationer og uhensigtsmæssige hændelser og en del mismod hos alle spillere, hvilket hele kampen tydeligt bar præg af.

Chancehelvede fra første fløjt

Blev sendt til tælling
Resten af kampen foregik omkring banens midte uden de hele store chancer til nogle af holdene. Kampen ebbede stille og roligt ud, og de måtte til at afgøre kampen på straffespark. Her trak Toftlund det længste strå.

Der er ingen tvivl om, at pigerne har meget mere at byde på, men indsatsen i denne kamp skyldtes udelukkende den hedebølge, der har ramt det vestlige Sønderjylland netop nu.