Annonce:
Annonce:

Smuk scoring og lækre detaljer

Velspillet: Der var fine detaljer fra begge mandskaber

En glad fidusbamsemodtager. (Foto: Per Hansen)
En glad fidusbamsemodtager. (Foto: Per Hansen)
Annonce:

Der var dobbeltopgør mellem skolerne Lundgårdskolen og Gjellerupskolen. To skoler, der de sidste år har været garant for god fodbold og er nået langt i turneringen.

Se kampfakta her

I år var ingen undtagelse med hensyn til det gode fodboldspil, men der skal jo findes en vinder. Det var pigerne, der lagde ud. Det viste sig, at pigerne fra de to hold kendte hinanden særdeles godt fra deres klubhold.

Maria Thraentoft fra Lundgårdskolen spiller til dagligt på hold med de fleste af pigerne fra Gjellerupskolen.

— Det er en kamp, som jeg har glædet mig til. De skal få lov at mærke grovfilen, sagde hun inden kampen.

Rugbrød er svaret

Samba-rytmer var ikke nok

Smuk scoring
Kampen hos pigerne startede i et fint tempo, med meget fine detaljer og nogle tunneller af Louise Kristensen fra Lundgårdskolen, som spillede en meget fin første halvleg på højre kant.

Annonce:

Målet til 1-0 var en ren perle. Bolden blev spillet op i højre side og Louise gled til baglinjen og afleverede skråt tilbage ind foran mål. Her lå Simone Frost helt fri og hun scorede sikkert. Et mål lige efter bogen.

Når man har to fløje som Louise Kristensen og Laura Bak på sit hold, som er så hurtige, så spiller man dem i en dyb aflevering og der kommer et indlæg. Som tænkt, så gjort. Indlæg fra Laura Bak som fandt evigt arbejdende Fathi Mumini og så var der scoret til 2-0 på et fladt skud fra kanten af feltet.

Tryllepulver i sokkerne

Cool comeback

Efter denne scoring havde man på fornemmelsen, at det ville blive meget svært for Gjellerupskolen at komme tilbage i kampen rent resultatmæssigt, men de viste stadigvæk ting, som man sjælden ser. For eksempel fodballefinter og brysttæmninger af spillere som Pernille Vejvad og Anna Buskbjerg, som også viste sin hurtighed.

Det sidste mål blev scoret et minut før sidste fløjt af Maria Sander.

I næste runde skal pigerne fra Lundgårdskolen møde Snejbjerg Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: