Søstrene Tax bag sejr

To hurtige: STUK stak af fra Skærbæk med flotte mål mod

De tre prisvindere: Mie, Sidsel og Josine. Foto: Anders Vinther Larsen
De tre prisvindere: Mie, Sidsel og Josine. Foto: Anders Vinther Larsen

To kampe mellem Skærbæk og STUK Overbygning endte med en sejr til hver. Pigerne fra STUK trak det længste strå sammen med drengene fra Skærbæk.

En kamp om midten
Pigekampen blev en kamp om midtbanen, hvilket må siges at falde ud til Stuk pigernes fordel.

Se kampfakta her

Presset på Skærbæk-spillerne gav resultat første gang efter fem minutter, hvor Maja Bangsgaard slap fri foran mål efter uro i Skærbæk-forsvaret. Maja udnyttede chancen. 1-0.

Herefter fortsatte der en kamp på midten af banen, men hele tiden med STUK, som skabte de bedste chancer, hvoraf et par stykker burde have haft en bedre skæbne.

TV: Tredobbelt målscorer båret fra banen

Midt i anden halvleg
Vi skulle helt hen i det 45. minut, før scoringen til 2-0 til STUK blev en realitet. Midt i straffesparksfeltet stod Manon Tax og modtog bolden og resolut skød på Skærbæk-målet, hvor den røg ind bag Amalia Bjerrum.

STUK's fidusmodtager Josine Tax var efter kampen glad for sejren. Josine spiller til daglig i Haderslev på U16-holdet og satser på flere mål næste gang.

TV: Fighter: Vi slår dem næste gang

- Der manglede et par mål i dag. Men de kommer forhåbentlig næste gang.

Hos Skærbæk var det anføreren Sidsel Iversen, der modtog fidusbamsen for en stor indsats i forsvaret. Fairplay-håndklædet gik til Mie Kristensen, der både kunne tacklede og kæmpede med en god attitude.

TV: Hurtigere end sin egen skygge