Spænding til sidste fløjt

Frem og tilbage: Kampen var præget af taktik, hvilket gjorde den særdeles spændende

Der blev kæmpet fra start til slut af begge hold. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Der blev kæmpet fra start til slut af begge hold. (Foto: Anders Vinther Larsen)

Drengene fra Skolecenter Toftlund tog imod Haderslev Realskole.

Det blev en meget lige kamp, hvor der var meget taktisk spil. Drengene spillede en fair kamp, hvor der blev vægt på organiserede spil uden at tage de store chancer.

Haderslev Realskole var på udkig efter en revanche fra sidste års nederlag i turneringen.

Se kampfakta her

Ann-Sofie klarede ærterne

Drama fra start
Efter et kvarters spil blev August Stæhr nedlagt i straffesparksfeltet, hvilket ingen var i tvivl om kostede et straffespark. Dette ekspederede Sebastian Hadberg sikkert i mål.

Herefter fik Toftelund et par gode detaljer. Først et frispark helt ude fra sidelinjen ind blandt klumpen af spillerne, men det blev banens mindste Mads J. der fik headet til bolden, der løb på oversiden af overliggeren. Mads J. fortalte senere, at det var en indøvet detalje, hvilket absolut også blev udført flot.

Dagens bedste detalje var formentlig Toftelunds udligning. Den skete fra højre-side, hvor Rasmus J. kom fri, og så målmanden var for langt ude, hvorefter han elegant loppede bolden i mål.

Taktikken regnede væk

Spænding til slut
I anden halvleg gik der 10 minutter, inden man kunne fornemme, hvilken vej sejren ville gå, da August Stæhr headede bolden flot i mål.

Ti minutter senere kom et spektakulært mål, idet Jeppe mere eller mindre bevidst sparkede hjørnesparket direkte i Toftelunds mål. Det lignede en afgørelse, men Rasmus J. var igen på færde, og det lykkedes at reducere fire minutter før tid.

Dette medførte dog ikke flere situationer, og Haderslev havde fået sin revanche. Slutresultatet blev 3-2 til Haderslev Realskole.

To glade prisvindere. (Foto: Anders Vinther Larsen)
To glade prisvindere. (Foto: Anders Vinther Larsen)