Spænding til sidste fløjt

Bølgede frem og tilbage: Drengene gav hinanden kamp til stregen

Hjemmeholdet løb med sejren efter intens dyst. Foto: Nicolaj Nielsen
Hjemmeholdet løb med sejren efter intens dyst. Foto: Nicolaj Nielsen

Kampen mellem Ulkebøl Skole og Sønderskov-skolen blev afviklet på Swipp Arena i Ulkebøl.

Forventningerne til kampen var store, dels var det et lokalbrag og dels kender mange af spillerne hinanden fra de lokale fodboldklubber. Vejret viste sig fra sin bedste side, så alt i alt var der lagt op til en spændende forestilling for de ca. 100 fremmødte tilskuere, som for størstedelens vedkommende heppede på hjemmeholdet.

Se kampfakta her.

TV: Tredobbelt målscorer båret fra banen

Hjemmeholdet bedst fra land
Kampen var da også kun tre minutter gammel, inden hjemmeholdets tilskuere fik noget at juble af. Ulkebøl havde tilkæmpet sig et hjørnespark, og i feltet kom Ulkebøls Aksel Staal foran Sønderskovs målmand og fik bolden headet i nettet til 1-0.

En god start for hjemmeholdet, specielt set i lyset af at de første 10 minutter var klart domineret af Sønderskovs spillere specielt på midtbanen. Det gav da også bonus i det ottende minut, hvor Sønderskovs Mikkel Hansen kunne bringe balance i regnskabet efter et flot gennemspillet angreb.

De næste 15 minutter var præget af god fight, og Ulkebøl fik langsomt mere fat i midtbanen. I det 20. minut fik Sønderskov tilkæmpet sig et frispark uden for feltet, og det udnyttede Aldrin Berisha på flotteste vis til at sende bolden afsted og lige ind under overliggeren hos Ulkebøl. 1-2, og Ulkebøl var dermed presset til at ændre spillet i en mere offensiv retning. Pludselig ud af det blå lagde Elvedin Saric en lang præcis aflevering til Mads Borchers, som efter en kontrolleret brysttæmning sparkede bolden ind i det lange hjørne uden chance for Sønderskovs målmand. Et flot mål til 2-2, som også blev stillingen ved pausen.

TV: Fighter: Vi slår dem næste gang

Fortsatte i højt tempo
Kampen fortsatte efter pausen med samme intensitet med chancer til begge hold, dog havde Sønderskov nok den største efter ca. 35 minutters spil, hvor bolden fra kun fem meters afstand blev sendt forbi Ulkebøls mål til stor lettelse for hjemmeholdets fans, spillere og trænere.

I modsatte ende var Ulkebøl tre minutter senere igen heldige. Ali Al-Hassan tog et hjørnespark i Ulkebøls højre side, som en af Sønderskovs spillere ikke fik headet ordentlig væk. Den tog derfor indersiden af stolpen, og så stod den 3-2 til Ulkebøl. Herefter blev Sønderskovs spillere presset til at sætte alt ind på en udligning, og det resulterede i et massivt pres mod Ulkebøls mål med flere store chancer til følge.

Spænding til det sidste
I det 56. minut kunne Ulkebøls forsvar ikke holde presset længere, og Sønderskovs Ali Charaf fik udlignet til 3-3 efter flot dribletur på tværs af banen. Trænerne på begge sider var således allerede begyndt at tænke på skytter til straffesparkskonkurrencen, da Ulkebøl to minutter før tid lavede en hurtig kontra i højre side, som til sidst blev sparket på tværs til Mads Borchers, som lidt uden for feltet modtog bolden, og med et følt skruet langskud sendte den helt op i målhjørnet. Vild jubel på stadion.

Sønderskovs spillere gav dog ikke op og kæmpede indædt de næste seks minutter, men uden resultat. Kampen endte 4-3 til Ulkebøl, efter en super spændende og velspillet kamp.