Spektakulære detaljer

Høj klasse: Vilde detaljer og Champions League-redning

Augustenborg Skoles drenge jubler efter vundet straffesparkskonkurrene. (Foto: Bjarne Østergaard)
Augustenborg Skoles drenge jubler efter vundet straffesparkskonkurrene. (Foto: Bjarne Østergaard)

Lige fra første fløjt af kampen mellem Nordals og Augustenborg, stod det klart at det her blev en god kamp med masser af chancer, dueller, tacklinger og måske endda mange mål.

Og ja, vi fik det hele, ovenikøbet krydret med en spændende straffesparkskonkurrence at gå hjem på.

Løse tænder og langt spilstop

Startede som lyn og torden
Allerede i første minut var Nordals tæt på. En stor chance, som dog blev misbrugt.

Men Augustenborg ville ikke stå tilbage. Efter syv minutter var Laus Samsted alene med keeper Jonas Lehmann Stistrup, som reddede i ægte Champions League-stil.

Herefter kom chancerne som perler på en snor. Det foregik i begge ender af banen. Alligevel måtte vi helt hen i det 22. minut før nettet blafrede for første gang. Patrick Smidemann brød flot igennem Nordals-forsvaret, som kun kunne stoppe ham på ulovlig vis, og dommeren pegede korrekt på straffesparkspletten.

Stor chance til Augustenborg. (Foto: Bjarne Østergaard)
Stor chance til Augustenborg. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Anfører Jens Hartmann tog ansvaret på sine skuldre. Han hamrede bolden op i nettaget så tæt på både stolpe og overlægger, at ingen målmænd i denne verden ville have haft en chance for at tage den.

Træneren tænkte i nye baner

Flere flotte scoringer
Men flotte mål fik vi flere af. Nordals lod sig bestemt ikke slå ud, og den hårdt arbejdende midtbane plænklipper, Tobias Roesgård, tog pludselig chancen udefra og hamrede udligningen ind i kassen bag en forsvarsløs målmand Simon Kjærgaard.

Anden halvleg var lige så flot som første. Vvi fik igen to mål, det ene mere spektakulært end det andet.

Først lavede Augustenborgs Philip Ngo det der må kunne kåres som årets detajle, da han med en lille kattepote tjattede bolden videre til Laus Samsted, som denne gang fik scoret til ny Augustenborg-føring.

Trængsel i Nordals forsvar. (Foto: Bjarne Østergaard)
Trængsel i Nordals forsvar. (Foto: Bjarne Østergaard)
 

Og bedst som man troede, at man havde set det hele, og at det umuligt kunne blive bedre, så ville Renato Agushi ikke stå tilbage for de flotte detajler i denne underholdende kamp. I tredje minuts overtid hamrede han læderkuglen afsted så hårdt og præcist afsted, at den bankede ind i modsatte hjørne til kæmpe jubel på Langesø Stadion.

Men det betød så at kampen skulle afgøres på straffespark, og her var det Augustenborg der var dygtigst. De vandt 3-2.