STUK's skydetelt: Daniel reddede alt

Klasse-keeper: Skærbæk Distriktsskole kan takke deres målmand for sejr

STUK tæt på at score. Foto: Anders Vinther Larsen
STUK tæt på at score. Foto: Anders Vinther Larsen

Skærbæks drenge tog revanche for pigernes nederlag på 2-0 og besejrede STUK's drenge med tilsvarende 2-0 i en særdeles spændende og overraskende kamp.

Se kampfakta her

Lagde pres på
Når det var overraskende, var det fordi, STUK-spillerne kom bedst fra start og prøvede at lægge pres på hjemmeholdets forsvar.

Men efter seks minutter kom den første store overraskelse, idet Skærbæks Morten Lund førte bolden op i venstre. Ingen gik ud til ham, så Morten fortsatte sit løb gennem straffesparksfeltet, og til sidst kanonerede han bolden forbi en forbløffet målmand Mads Have. 1-0 til hjemmeholdet.

Søstrene Tax bag sejr

Dette standsede ikke STUK, der allerede i det niende minut fik tilkendt straffespark, efter Asger spændte ben på Svend Sørensen. Tobias Mathiesen kunne ikke overliste Skærbæks målmand Daniel Jørgensen, så stadig 1-0. 

Et par minutter efter var det Mads Posts tur til for frit mål at skyde bolden uden om stolpen.

Sad på spillet
Sådan fortsatte kampen - STUK var spilstyrende, havde de fleste chancer, men i målet mødte de vel banens bedste præstation i Daniel Jørgensen, som efter kampen var klar fidusvinder.

TV: Tredobbelt målscorer båret fra banen

Efter 43 minutter kom overraskelsen inden for rækkevidde. Et ganske normalt ufarligt frispark 35-40 meter fra mål sendte Emil Andresen direkte i mål til overraskelse for alle. Om det var et bevidst spark på mål eller en aflevering, står hen i det uvisse, men spektakulært var det.

Skærbæk havde i slutningen endnu et gennemført angreb, hvor chancen for yderligere føring var stor.

STUK havde flest chancer, men Skærbæk var skarpest, hvorfor de endte med at vinde 2-0. Og så havde den en fantastisk keeper.

Fidusbamsen til STUK blev givet til den godt arbejdende Christian Riggelsen, der forsøgte både at bryde angreb og hele tiden forsøgte at bygge op. Fairplay-prisen gik til Jacob Matzen, der spillede en flot kamp

TV: Fighter: Vi slår dem næste gang