Svære at modstå

Fightede flot: Værterne var mest på bolden i hele kampen

Hjerting Skole AURA kunne ikke stå for de stærkere piger fra Cosmos Skole, Boldesager. Foto: Poul Horsbøl
Hjerting Skole AURA kunne ikke stå for de stærkere piger fra Cosmos Skole, Boldesager. Foto: Poul Horsbøl

Pigerne fra Cosmos Skole, Boldesager var på hjemmebane, da de skulle tage imod udeholdet fra Hjerting Skole AURA. Værterne havde i deres første og seneste kamp vundet over Nordre Skole - Bramming, og udeholdet havde vundet over Fourfeldtskolen. Nu skulle de to hold spille mod hinanden i denne kamp i anden runde.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Sofie slog sejren fast

Catriona kunne ikke alene
Gæsternes Catriona McNeil fra femte klasse fyldte ikke meget på banen i fysisk henseende. Men hvad hun savnede fysisk, havde hun til overflod i spilforståelse og fighteregenskaber. Hun tog uden at kny kampen op mod de noget større piger fra hjemmeholdet.

- Vi skal lægge det nervøse spil fra os. Det får vi ingenting ud af, lød det opfordrende fra udeholdets målvogter Alina Aaen.

Det hjalp dog ikke rigtig for gæsterne. Hjemmeholdet var for toneangivende og vandt første halvleg med to mål, som blev scoret af Marie Knudsen og Julie Kristensen.

Værterne var altid et skridt foran. Foto: Poul Horsbøl
Værterne var altid et skridt foran. Foto: Poul Horsbøl

Se også: TV: Elegant sammenspil

Prøvede at presse på
Efter pausen var spillet mere jævnbyrdig, men tvivl om udfaldet blev der aldrig. Mod kampens slutning blev det endegyldigt slået fast.

Julie Warming nettede to gange.

Havde det ikke været for udeholdets styrmand Mia Kousgaard i forsvaret, kunne det være gået endnu værre. Hun spillede en fremragende kamp og satte næppe en fod forkert gennem hele kampen.

Det kunne man heller ikke sig om værternes Emma Bernth. Hun var her, der og alle vegne i forsvaret og bremsede ethvert tilløb til chancer fra modstanderne.

Mange af spillerne fra udeholdet havde dagen forinden været igennem en coopertest og en cykeltur på 20 km. Måske havde det tappet holdet for kræfter.

Desværre var Catariona og hendes medspilleres fight ikke nok. Værterne sejrede med 4-0, og de er nu videre til tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Catriona McNiels kæmpede flot igennem hele kampen. Foto: Poul Horsbøl
Catriona McNiels kæmpede flot igennem hele kampen. Foto: Poul Horsbøl
 

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen