Taberne: God tur hjem

Blev aldrig spændende: En forsvunden sodavand var det mest dramatiske

Oskar Krabbe scorede to mål i kampen. Foto: Poul Horsbøl
Oskar Krabbe scorede to mål i kampen. Foto: Poul Horsbøl

"God tur hjem" synges normalt af vinderne til taberne i en sportskamp. Men onsdag var det taberne, der sang de velkendte strofer for vinderne kampen mellem Højmarkskolen og Brørupskolen.

Det skyldes, at drengene fra Brørupskolen var steget på jernhesten og havde trampet de godt ni kilometer til nabobyen Holsted.

Se kampfakta her.

Se også: Fik ingen tarteletter

To hurtige
Det må have været en god opvarmning. For gæsterne satte sig på kampen fra starten. Inden der var spillet et kvarter af kampen, havde Oskar Krabbe scoret to gange. Det første mål var et fint et af slagsen efter en solotur fra banens midte.

Netop disse to scoringer blev de sidste i kampen. Selvom Højmarkskolen kom langt bedre med i spillet efter pausen, formåede de ikke at skabe spænding om resultatet.

Til trods for silende regn under hele kampen blev der spillet pænt fodbold fra begge hold. Men det mest dramatiske indtraf ti minutter før tid, da man kunne høre Højmarkskolens træner Luna råbe:

- Hvem har hugget min Carlsberg Sport?

Tilskuerne måtte forsøge at gemme sig fra regnen. Foto: Poul Horsbøl
Tilskuerne måtte forsøge at gemme sig fra regnen. Foto: Poul Horsbøl

Se også: Målhelt i storsejr

Den forsvundne sodavand
Luna træner også skolens piger og havde i den forbindelse fået en af de populære sodavand efter pigekampen. Ti minutter før tid trængte hun til et par læskende dråber, men sodavanden var væk.

Synderen blev fundet og bekendte, men sagde også at den var delt med tre af kammeraterne. Han gjorde dog opmærksom på, at han havde fået lov af en af Lunas kollegaer. Alt var derfor igen i skønneste orden. Så gik cykelturen ellers mod Brørup efter sejren på 2-0.