Tæt affære

Målfattig kamp: Drengene vadede i chancer i opgøret, men kun den ene hold formåede at score

Der var mange store chancer i opgøret. Her ses Nordres måmand Jimmy Thomsen i aktion. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Der var mange store chancer i opgøret. Her ses Nordres måmand Jimmy Thomsen i aktion. (Foto: Anders Vinther Larsen)

I en kvedskvartfinale er forventningerne altid til en jævnbyrdig match. Denne match levede godt og vel op til forventninger.

Vi fik en jævnbyrdig kamp med et mål til Nordre Skole, men en særdeles varieret match med rigelige målchancer til begge hold.

Variationen bestod i, at Rødding fra starten havde et par gode indlæg fra fløjene, som kunne have givet en meget hurtig scoring, men gik derefter lidt i stå. Nordre Skole kom i gang anført af en Nikolaj Blond, som Rødding Skole havde svært ved at håndtere. Foruden sine driblinger var Nikolaj særdeles hurtig i sit antrit. Et par muligheder opstod på denne konto, men uden den sidste fod på bolden.

Se også: TV: Mere fight end fodbold

Se også: Afgjort i sidste minut

Se kampfakta her.

Pigeholdet fra Rødding havde selv arrangeret kørsel til kampen for at støtte deres drengehold. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Pigeholdet fra Rødding havde selv arrangeret kørsel til kampen for at støtte deres drengehold. (Foto: Anders Vinther Larsen)

For mange kokke
Midt i første halvleg opstod der en klumpspilssituation, efter at Mathias Kjær i Rødding Skole havde pareret. Det gamle ordsprog om at for mange kokke fordærver maden passede vist godt på denne situation. Inden beslutningen blev truffet om, hvem der skulle sparke, havde Røddings forsvar afværget.

Efter 42 minutter fik vi kampens eneste scoring, hvilket skete efter stort arbejde ved Victor Isaksen. Rødding fik afværget i første omgang, men Victor fulgte energisk bolden og næsten ved mållinjen fik han igen fat i bolden og sparkede direkte bolden i mål. Jacob Kast fra Rødding sluttede dog halvlegen af med et godt langskud.

Der blev headet væk. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Der blev headet væk. (Foto: Anders Vinther Larsen)

Allerede fra starten af anden halvleg fornemmede man, at Røddingmandskabet havde fået tilført ny energi, hvilket blev stærkere og stærkere, for til sidst at eksplodere i et kæmpe pres for at få udlignet.

Der opstod flere chancer foran Nordres mål, men et godt spillende målmand i Jimmy Thomsen som ankermand, red forsvaret stormen af.

Pressede på til det sidste
Røddings vel nok største chance kom midt i anden halvleg, hvor Jacob Kast fra venstresiden sendte en perfekt bold til Emil Kragelund, der to meter midt for målet forsøgte at placere bolden udenom Jimmy Thomsen, men med en fantomredning fik Jimmy bolden udenom stolpen.

Jimmy Thomsen mistede luften efter en stor redning. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Jimmy Thomsen mistede luften efter en stor redning. (Foto: Anders Vinther Larsen)

I slutspurten var det imponerende, at Rødding kunne variere sine angreb både med spil på fløjene og langskud. Det var vel meget betegnede, at det var Rødding, som kunne slutte med et langskud på overliggeren.

Når man presser så hårdt, er der naturligvis færre bagude, hvilket gav Nordre to åbne muligheder i anden halvleg, men her kom Røddingforsvaret i sidste øjeblik på plads. I det sidste tilfælde var Brammings ønske nok en anden kendelse. Kampen endte med en 1-0 sejr til Nordre Skole.

Vi fangede nogle af spillerne fra Røddingmandskabet efter kampen:

— Anden halvleg var den bedste halvleg, vi har spillet i år. Det kan den udsendte bekræfte, og desuden har drengene opnået det bedste resultat i de senere år.

Fra Nordre Skole lød det:

— Holdet er homogent, kender hinanden og vi ønsker selvfølgelig en topplacering.

I disse efterårstider må det positiv tilføjes, at Bramming havde en perfekt stadion. Nyslået og med ny opkridtning. Det gør skolefodbolden endnu bedre.

1 af 2 Pigerne fra Rødding var taget til Nordre Skole for at støtte deres drengehold. (Foto: Anders Vinther Larsen)
2 af 2 Der var mange store chancer i opgøret. Her ses Nordres måmand Jimmy Thomsen i aktion. (Foto: Anders Vinther Larsen)