Teknik til forskel

Effektivt: Udnyttede chancerne

Gæsterne var det bedste mandskab i en kamp, hvor det tekniske niveau med bolden gjorde forskellen. Foto: Ove Sørensen
Gæsterne var det bedste mandskab i en kamp, hvor det tekniske niveau med bolden gjorde forskellen. Foto: Ove Sørensen

I femte runde tørnede Sønderskov-Skolen sammen med drengene fra Tønder Overbygningsskole.

Kampen blev spillet på en meget smattet bane der betød, at bolden ikke lavede den beregnede kurs og fart og til tider var svær for holdene at styre. Her var uberegnelige opspring eller mangel på samme som gjorde, at der til tider opstod pudsige situationer.

Se kampfakta her.

Fik hul på bylden

Gæsterne bedst
Banen var for de bedste teknikere, og her var gæsterne fra Tønder en tand bedre i hele kampen og forstod at udnytte de utilsigtede situationer der opstod.

Her var Victor Korff med sin gode teknik i samarbejde med Aladdin Ali en evig trussel for modstanderen De var meget hurtige på benene og havde en forudsigelighed af spillets udvikling der gjorde, at forsvaret hos Sønderskov blev udspillet. Det blev tydeligere jo længere kampen skred frem.

Der var flere spillere hos Tønder, som havde en god teknik, og de stod godt i vejen for angriberne fra Sønderskov, der havde svært ved at komme igennem til scorings chancer. Hvis det endelig lykkedes for hjemmeholdet, var Emil Schmidt en virkelig god sidste skanse i gæsternes mål. Han havde en del gode redninger og indgriben i spillet.

Dette gjorde, Sønderskov havde svært ved at finde de rigtige modtræk mod det massive og godt organiserede forsvar, hvilket til tider fremkaldte frustrationer hos angriberne, der ikke gjorde det lettere for hjemmeholdet at bryde muren.

Gæsterne var hele tiden farlige, mens hjemmeholdet oftest måtte forsvare sig. Foto: Ove Sørensen
Gæsterne var hele tiden farlige, mens hjemmeholdet oftest måtte forsvare sig. Foto: Ove Sørensen

Forsvarende mestre ude

Fortjent føring
Noah Wendicke scorede sikkert for Tønder og bragte holdet foran på et straffespark, der kluntet blev lavet på Victor Korff i det kriminelle felt.

I det 20. minut fik hjemmeholdet så tilkendt et straffespark. Her var Arlind Rrahmani sikkerheden selv og bragte balance i målregnskabet.

Sønderskov fik en spiller udvist med gult kort og måtte spille resten af halvlegen med kun ti mand på banen, men klarede situationen, så stillingen ved pausen var 1-1.

I starten af anden halvleg var Victor Korff på spil igen og scorede til 2-1, da han kørte rundt med modstandernes forsvarsspillere. Spillerne gik til den, og der var til tider situationer, hvor der blev spillet hårdt. Dette kan være banens beskaffenhed der gjorde, at spillerne ikke tog hensyn til den usikkerheds faktor der er ved en dårlig bane. Dette resulterede i, at Tønder fik en spiller udvist med gult kort.

TV: Umulige at stoppe

Udnyttede ikke overtal
Man forventede nu et ekstremt pres på Tønder-målet, men her var afslutningerne for upræcise, eller også var målmanden på plads.

Mens Tønder var i undertal, opstod der en utilsigtet situation foran Sønderskovs mål, hvor man forsøgte at spille bolden ud af straffesparkfeltet, men sparket blev kikset, hvilket Victor Korff udnyttede til at score kampens bedste mål ved at loppe bolden over den ellers gode målmand Samuel Lynch til en føring på 3-1 til Tønder. Kampens bedste detailje.

Herefter faldt kampen i intensitet, og kampen blev en kamp om midten af banen. Men Tønder havde mere at byde på, og med en fremragende frispilning fra Victor Korff til Alladdin Ali scorede sidstnævnte til slutresultatet 4-1 til Tønder Overbygningsskole.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Sønderskov-Skolen - Tønder Overbygningsskole, 1-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Altin Rahmani, Sønderskov-Skolen
Aladdin Ali, Tønder Overbygningsskole

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Victor Elbæk, Sønderskov-Skolen


Man følte sig virkelig underholdt af det spil, som holdene præsterede og tak for det.

Det bliver spændende at se, hvad Tønder kan byde på i næste kamp, hvor modstanderen hedder Grønvangskolen.