To i overtal - Festim startede målfest

En del kort: Både Løjt Kirkeby og Kongehøj måtte ud at køle af et par gange

Festim Vishi scorer kampens første mål. Foto: Ove Sørensen
Festim Vishi scorer kampens første mål. Foto: Ove Sørensen

Lokalbraget mellem Løjt Kirkeby Skole og Kongehøjskolen fra Aabenraa bar præg af, at begge hold ville vinde dette lokalderby.

I undertal
Luften var nærmest elektrisk - håneretten var på spil.

Se kampfakta her

Kampen startede derfor meget nervøs fra begge sider, og man gik meget hårdt fysisk til modstanderen. Denne fysiske kontakt udmøntede sig i en advarsel og gult kort til Løjt Kirkebys Peter Regel.

Det skulle gå endnu værre for Løjt Kirkeby i den retning, for i det syvende minut blev Victor Bie præsenteret for et gult kort, så i mere end det første kvarter var Løjt Kirkeby i undertal. Dette gav en overvægt i spillet til Kongehøjskolen, som Festim Vishi udnyttede i det 11. minut til at bringe holdet foran på et flot hovedstød.

Alle betingelser var til stede

Fik styr på forsvaret
Efterhånden fik Løjt Kirkebys forsvar dog styr på modstandernes angribere. Her viste Thomas Schlesinger sine fodboldmæssige kvaliteter ved at neutralisere modstanderens angribere i fortrinligt samarbejde med de øvrige spillere.

Da målmand Magnus Jessen samtidig havde nogle fantastiske redninger, fik de holdt modstanderen fra yderligere scoringer i første halvleg.

En halvleg, der var præget af godt fodboldspil fra begge sider - måske lidt hårdt spillet, men med en glød af intensitet. Kongehøjskolen var måske fysisk stærkere, men Løjt Kirkeby kæmpede bravt og var ikke uden evner i det fremadrettede spil. Men heldet og koncentrationen udeblev, og derfor endte halvlegen med en 1-0-føring til Kongehøjskolen.

TV: For stor en mundfuld

Kom yderligere foran
Pausen bekom Kongehøjskolen bedst, og de bragte sig hurtigt foran 2-0 ved Mads Gubi Jespersen på en fin detalje.

Løjt Kirkeby svarede igen ved, at Rune Torgeirsson reducerede til 2-1 på et veludført lob over målmand Mikkel Bøtcher i Kongehøjskolens mål. Kongehøjskolen svarede tilbage med cirka 10 minutter igen ved, at Lucas Christensen gjorde det til 3-1 på et spil tæt under mål.

Efterfølgende viste Thomas Schlesinger fra Løjt Kirkeby, hvordan man er god foran mål - og han reducerede til 3-2.

TV: Vandt med lange bolde

Ikke flere mål
I anden halvleg måtte Dennis Hotti fra Kongehøj til afkøling for en grov tackling, og med tre minutter igen måtte endnu en fra Kongehøjskolens spillere til afkøling, så holdet sluttede i undertal.

Mn resultatet blev, at Kongehøjskolen vandt kampen med 3-2.

Skruede op efter pausen