Træneren tænkte i nye baner

Cola på højkant: Selvom man taber 16-0, kan man sagtens sætte sig mål

Træneren fra Sct. Michaels Skole sætter nye mål for sine spillere i pausen. (Foto: Bodil Kjestrup)
Træneren fra Sct. Michaels Skole sætter nye mål for sine spillere i pausen. (Foto: Bodil Kjestrup)

Der var klasseforskel i Kolding, da Kolding Realskole og Sct. Michaels Skole tørnede sammen. Men selvom man taber stort, kan man sagtens vinde noget. Det beviste træneren fra Sct. Michaels Skole.

Fight mod overmagten
Realskolen lagde hårdt ud. Efter bare et minut blev de advaret om hvad der ventede i kampen. Andreas Pagh forsøgte sig, men Magnus reddede flot i Sct. Michaels-målet.

Men minuttet efter fik hjemmeholdet hul på bylden. Marcus Holm åbnede scoringsfesten og så tog det ellers fart. Efter bare et kvarter var realskolen foran med 5-0 og ved halvleg var stillingen 9-0. Drengene fra Sct. Michael fightede godt mod overmagten. Keeperen Magnus gjorde sit bedste med mange flotte redninger, men kun få gange kom de selv i nærheden af Realskolens mål.

Cola på spil
Bagud 9-0 ved pausen, begyndte Sct. Michaels træner at tænke i nye baner. Han satte nogle delmål op for sine spillere.

— Hvis I kan klare 10 minutter, hvor der max. bliver scoret tre mål og begrænse det endelige resultat til 15 scorede mål vanker der cola, sagde han til sine spillere i pausen.

Det første delmål klarede drengene. Det andet holdt ikke hjem, da Realskolen endte med en sejr på 16-0. Men der blev tænkt i nye baner og mål af Sct. Michaels træner og det så ud til at hjælpe. De lukkede ikke ligeså mange mål ind som i første halvleg.

Spændende at følge
Drengene fra Kolding Realskole bliver spændende at følge. De fleste fra holdet spiller til dagligt sammen i en lokal klub i Kolding. Derfor virker skolens hold sammenspillet og balanceret.

I dag var der ligeledes højt humør efter den flotte sejr.

Det bliver spændende at følge de grøn/hvide fra Kolding Realskole videre i turneringen. (Foto: Bodil Kjestrup)
Det bliver spændende at følge de grøn/hvide fra Kolding Realskole videre i turneringen. (Foto: Bodil Kjestrup)