Trak det længste strå

Gys fra pletten: Kampen måtte afgøres på straffe

Favrdalskolen under straffesparkskonkurrencen. Foto: Leif Christensen
Favrdalskolen under straffesparkskonkurrencen. Foto: Leif Christensen

Opgøret mellem Favrdalskolen og Rødding Skole var en underholdende affære fra start af, og første mulighed faldt allerede efter to minutter. Lærke fra Favrdalskolen fandt  Signe, der brændte i første omgang og derefter Suzan i anden omgang. Se kampfakta her.

Minuttet efter var udeholdets Sisse på færde i den anden ende, hvor hun sendte et frispark afsted, som blev halvklaret af Fie i hjemmeholdets mål.

Kikser
Spillet bølgede frem og tilbage, og skydelysten var ganske stor, og efter 13 minutter kom føringsmålet til hjemmeholdet. Ida Maria sparkede direkte på mål ved et frispark, og Maria i målet kiksede sit indgreb, og bolden gik i mål til 1-0.

Udligningen kom efter 20 minutter., da Thora fældede Sisse helt unødvendigt ved baglinien helt ude i kanten af feltet. Denne situation mundede ud i et straffespark til udeholdet, som blev eksekveret sikkert af Sisse.

- Man kan godt stå offside, uden at der skal fløjtes. Det skal være strafbart, forklarede dommeren til Thora.

De sidste ti minutter fortsatte i samme tempo. Mange forsøg i begge ender uden de helt store chancer. For Favrdalskolen var det især Suzan, som var mest farlig.

- I skal fortsætte og blive ved. Det er hårdt, det er mega hårdt, opildnede Ulla Røddings piger i pausen.

Hjemmeholdet i fremdrift. Foto: Leif Christensen
Hjemmeholdet i fremdrift. Foto: Leif Christensen

Se også: Fik en på ballen

I front
Favrdalskolen lagde bedste ud. To skud fra en spids vinkel af Lærke og Clara indledte halvlegen. Men i det sjette minut blev det 2-1 til udeholdet, da Sisse udplacerede hjemmeholdets målmand.

- Ja, selvfølgelig går det, lød det fra hjemmeholdets bænk

- Vi håber på det bedste, var de opmuntrende ord.

Intens kamp. Foto: Leif Christensen
Intens kamp. Foto: Leif Christensen

Se også: Kongerne fyrede den af

Bedst fra pletten
Og nu pressede værterne på. Ida Marie driblede og driblede, spillede Aja fri, men der blev dømt offside. Udligningen til 2-2 kom fire minutter før slutfløjtet. Emma var uheldig at ramme bolden med armen, og der blev korrekt dømt straffespark. Thora sparkede bolden ind helt ude ved stolpen, og nu stod den 2-2. Det var også stillingen, da den ordinære spilletid blev fløjtet af, og derfor måtte kampen afgøres på straffe.

Udligningen til 2-2:

Her var det Favrdalskolen, der trak det længste strå og vandt 4-3.