TV: Aladdin var flyvende fra start

Kortkabale: Fra midten af første halvleg blev der givet gule kort på stribe

Det var en travl kamp for værternes defensiv. Foto: Leif Christensen
Det var en travl kamp for værternes defensiv. Foto: Leif Christensen

Mandag tog Kongehøjskolen imod Tønder Overbygningsskole i 4. runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Der blev gået til den fra starten. Allerede i det andet minut havde Morten Bøttcher fra Kongehøjskolen et godt langskud, der endte lige ved den ene opstander. Men en stor redning af Emil Schmidt i gæsternes mål forhindrede en tidlig føring.

Se kampfakta her.

Plankeværk var ikke nok

Hurtig føring
Føringen kom alligevel to minutter efter, men den kom i den anden ende. Aladdin Ali spillede Magnus Andersen fri til en god chance. Det efterfølgende hjørnespark blev headet i mål af Aladdin til 1–0 til udeholdet.

Det var tæt på 2–0 umiddelbart efter. Magnus spillede Aladdin fri, men Oliver Svoger i hjemmeholdets mål kom godt ud og reddede. Derefter fulgte tre gode chancer til Morten Bøttcher fra Kongehøjskolen. Et hovedstød og to langskud førte ikke til scoring.

Efter ti minutter var Noah Wendicke fra Tønder Overbygningsskole i fri position. Men den store chance blev misbrugt ved at løfte bolden over målet.

Et hjørnespark af Magnus blev efterfulgt af et skud på overliggeren af Noah.

Det er en af vores frisparkskombinationer, forklarede Noah:

- Jeg stiller mig ved forreste stolpe og løber så tilbage i feltet.

Gæsterne sad på det meste af spillet. Foto: Leif Christensen
Gæsterne sad på det meste af spillet. Foto: Leif Christensen

Kongelig præstation af gæster

Kort på stribe
Midt i halvlegen startede hjemmeholdet sin kortkabale. Alexander Thøgersen lavede et groft frispark midt på banen. Det førte til et korrekt dømt gult kort til ham. Han var lige kommet tilbage på banen, da et nyt kort ramte hjemmeholdet. Noah kom driblende oppe fra banen, men da han nåede ind i feltet, blev han bremset ulovligt af Magnus Christiansen. Det andet gule kort til hjemmeholdet. På det efterfølgende straffespark scorede Magnus sikkert til pausestillingen 2–0 til Tønder Overbygningsskole.

Kongehøjskolen kom godt fra start i anden halvleg. Morten var kommet helt igennem, men bolden løb fra ham og ud over baglinjen.

- Forsvarsmæssigt er vi ikke så gode, sagde Tønders træner Kim.

- Men vi har en meget god disciplin.

Der var et hovedstød fra Mads Østergaard fra udeholdet, inden hjemmeholdet blev ramt af den tredje udvisning. Denne gang var det Jonas Christensen, som gik for hårdt til den.

I det 10. minut kom Noah igennem. Oliver i hjemmeholdets mål halvklarede, og Rawan Mustafa scorede på den efterfølgende ripost til 3–0.

Et nyt gult kort ramte Magnus, og da det var anden gang, skiftede farven til rød.

Keeper: Lortehandsker

Lukkede og slukkede
Midt i halvlegen gik det stærkt for udeholdet. Et frispark ude fra siden blev pareret af Oliver med foden, og Noah scorede efterfølgende til 4–0.

Hjemmeholdet blev helt modløse. Kenan Vatric driblede igennem og øgede til 5–0- Lige efter driblede Noah igennem og løftede bolden i mål til 6–0.

- De gør det svært for sig selv med alle de udvisninger, var hjemmeholdets træner Kims kommentar

- Godt der ikke er så mange tilskuere i dag med den pinlige indsats.

Morten gik igennem og fik scoret et trøstemål til slutstillingen 6–1 syv minutter før tid. Kampen sluttede med et gult kort til Rawan.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Kongehøjskolen - Tønder Overbygningsskole, 1-6

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Samet Kocyigit, Kongehøjskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Vila Thach, Kongehøjskolen

Se Noahs skud på overliggeren i første halvleg her: