TV: Assistkongen Martin

Satte Malaya i scene: Dybbøls Martin Pitter stod for to assists i kvartfinalen mod Pårup

Martin Pitter (tv) styrede midtbanen og neutraliserede 'Spirrevippen' (Foto: Henrik Schou)
Martin Pitter (tv) styrede midtbanen og neutraliserede 'Spirrevippen' (Foto: Henrik Schou)

Der var ingen tvivl om, at drengene fra Pårup Skole inden kvartfinalen mod Dybbøl-Skolen var blevet informeret om, at der skulle holdes et meget vågent øje med superdribleren David 'Springloppen' Malaya. De havde sat en af deres profiler og mere rutinerede spillere, Aleksander Dokic til nærmest at mandsopdække den lille dribler.

Se også: TV: 'Springloppens' solo-show

Taktikken lykkedes i første halvleg, hvor Pårup stod godt i forsvaret og også ind imellem viste tænder offensivt. Især efter et frispark måtte Dybbøls målmand hente en superredning frem, men ingen af holdene formåede at score i første halvleg.

Pårup satsede på kontra
I pausen var oplægget fra Pårups træner da også:

- Gå ud og fortsæt det taktiske oplæg. Vi holder os tilbage på banen og bryder deres angreb og slår kontra via kanterne.

Se også: Galleri: Pårup Skole - Dybbøl-Skolen

Den lille tekniker Peter 'Spirrevippen' Knudsen fik den bundne opgave, at skulle styre omstillingerne og sætte fart i kontra angrebene.

Trænerens slutbemærkning var:

- Gå ud og fortsæt, så skal chancerne nok komme:

Det kom de altså også, men det blev stik mod oplægget til chancer til Dybbøl. Kun to minutter gik der før det stod 1-0 til gæsterne. Kort efter blev det 2-0. begge mål sat ind af 'Springloppen'.

Se også: TV: Se karaktererne for Pårup Skole - Dybbøl-Skolen
Se også: TV: Se alt video fra Pårup Skole - Dybbøl-Skolen

Fik reduceret på straffe
Lidt spænding blev der, da Pårup fik reduceret efter straffespark, og derefter havde et par chancer,  især efter dødbolde, men pludselig slog Dybbøl igen kontra til 3-1 og til slut slukkede de helt lyset med scoringen til 4-1.

Kampbolden blev overrakt til Dybbøl-Skolens Martin Pitter:

- Nej, hvor var det dejligt med en rigtig fodbold. Jeg har ikke nogen hjemme og har bedt mine forældre om en. Det var dejligt, sagde han et smil efter kampen.

Se også: TV: Pårup-anfører mistede pusten
Se også: TV: Dybbøls tvillinger lukkede ned for Pårup

Glæden gjaldt naturligvis også sejren og chancen for at gå hele vejen. Han havde dog allerede hjemmefra forventet, at de ville vinde med tre mål.

- Vi satser på finalen, sagde Martin selvtillidsfyldt.

Martin Pitter (nummer 10) har scoret syv kasser indtil videre, men måtte 'nøjes' med to assists i kvartfinalen mod Pårup (Foto: Henrik Schou)
Martin Pitter (nummer 10) har scoret syv kasser indtil videre, men måtte 'nøjes' med to assists i kvartfinalen mod Pårup (Foto: Henrik Schou)

Martin Pitter er blandt holdets profiler og oplægger til mindst et par mål i dag:

- Min rolle på banen var, sammen med Jakob Vest at spille bolden rundt og lægge den af til Malaya. Vores presspil og overvægt i boldbesiddelse i første halvleg frustrerede modstanderen. Vi spillede ikke bevidst på at have en hurtig mand i front, men det kan selvfølgelig ikke undgås at spillet til en vis grad lægges an på det.

Martin ser frem til en god kamp i næste runde og satser hårdt på at nå finalen her i Odense.

Se interviewet med Martin Pitter:


Se alle de fede fotos fra kvartfinalen på Fyn