Annonce:
Annonce:

TV: Badehotellet minus halløj

Stille og roligt: Drengene fra Hjerting fik hevet en stor sejr i land uden for meget ståhej

Hjerting Skole kom godt fra land. Foto: Ole Jacobsen
Hjerting Skole kom godt fra land. Foto: Ole Jacobsen
Annonce:

Der må have været ret stille på 'Hjerting Badehotel' - læs Hjerting Skole - her i formiddag. Alt halløj var flyttet til Esbjerg Realskoles dejlige bane i midtbyen, hvor de to skoler mødtes i første runde kampen.

Se kampfakta her.

TV: Hurtigere end sin egen skygge

Lækkert spil
Fra første minut diskede Hjertingspillerne op med den ene lækre detalje efter den anden med Realskoleeleverne halsende efter de smarte driblinger og pasninger. Anders Øbø startede målfestivalen for Hjerting med en scoring direkte på et skruet hjørnespark.

- Vi vil gerne starte, der hvor vi slap sidste år! En kommentar fra Hjertinganfører Anders Lange før kampen. Det kom til at passe i alle 60 minutter. De forholdsvis få tilskuere blev vidner til en tempofyldt affære, hvor Esbjerg Real hele tiden førsøgte og forsøgte på at komme ind i kampen.

Annonce:

TV: Anna hurtig matchvinder

Kæmpede igennem
På intet tidspunkt virkede hjemmeholdet opgivende, men den offensive forsvarsstil kostede slemt i den anden ende, hvor målmand Filip Alvarez:

-Jeg gjorde mit bedste! - sprællede som en fisk i nettet gang på gang. Det fik han Fairplay-håndklædet for, så sveden kunne blive tørret af efter kampen.

Hjerting videre til anden runde. Holder standarden, så kommer holdet langt i år!

7-1 til Hjerting.

Mark Dang Duy Fohlmann var suverænt den farligste spiller på Esbjerg Realskoles hold. Sled og slæbte. Heldigvis blev det også til en enkelt scoring for ham. Vi fangede Marc, som scorede Esbjergs enlige mål:

Anfører Anders Lange fra Hjerting fik Fidustrolden for en flot indsats gennem hele kampen kronet med to scoringer.

- Jeg ville gerne have scoret tre, så det lignede et hattrick.

Hør fra Anders her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: