TV: Braget i Bredsten

Plakater: Der blev bagt godt og grundigt op til dagens spændende drengekamp på Bredsten Stadion

Der var reklamer i hele byen, som gjorde folk opmærksomme på braget i Bredsten. (Foto: Ole Jacobsen)
Der var reklamer i hele byen, som gjorde folk opmærksomme på braget i Bredsten. (Foto: Ole Jacobsen)

Hammer, Hammer, Hammer(um)fedt - for Bredsten!

På forhånd var der redt op til fodboldfest, da Bredsten-Gadbjerg og Hammerum mødtes i formiddag på Bredsten Stadion. Sol over Bredsten, lækker bane, god opstregning og masser af elever rundt om banen.

Se kampfakta her

To seje piger
Hammerum stillede med Andrea Hauge og Celina Hindhede på midtbanen, hvilket viste sig at koste lidt fra starten, hvor de to piger virkede lidt kyste i tacklingerne mod Bredstens noget tungere drenge-angrebsbølger, flot dirigeret af Kasper Mikkelsen, der var mindre i højden end pigerne, men desto større i spil og spilforståelse.

Kasper strøede massevis af lækre afleveringer om sig i hele kampen, kun afbrudt af små perioder, hvor han ømmede sig efter mødet med en Hammerum-skulder eller støvle. Klart banen bedste spiller.

Se også: Kasper Coutinho

Det blev 1-0 ved Oliver Lundgaard fra Bredsten efter ni minutter, efter klumpspil foran Hammerums målmand, Mikkel Barsøe, der også måtte se en medspiller score selvmål to minutter senere. 2-0 til Bredsten-Gadbjerg Skole.


Mikkel Barsøe stod ellers en glimrende kamp. Men det gjorde Jeppe i den anden ende også. (Foto: Ole Jacobsen)
Mikkel Barsøe stod ellers en glimrende kamp. Men det gjorde Jeppe i den anden ende også. (Foto: Ole Jacobsen)

Så var gassen til dels gået af Hammerums spillere, der viste masser af kampgejst i de spraglede skoletrøjer, der lignede noget fra den engelske fjerde division.

Knaldgod keeper
Det nyttede ikke til ret meget, for Bredstens forsvar var på dupperne hver gang. Hvis de ikke var det, så sørgede målmand Jeppe Rasmussen med en stemmepragt som en stadionhøjttaler for, at de vågnede op til dåd.

Resten af kampen stod der Bredsten på så godt som alt.  3-0 på et flot hovedstød af Viktor Lenbroch. Hammerum prøvede sporadisk at kæmpe sig frem over midterlinjen, uden særligt held i spil eller afslutninger. Det hele sluttede med en scoring til 4-0 ved Oliver Lundgaard, der igen viste sin målfarlighed.

Se også: Målet: Numre på spillertøjet
Se også: Forsinkelse gav masser af basser

Det hele endte 4-0 til Bredsten, der nu drager til Esbjerg for at møde Hjerting Skole torsdag kl. 13. Det vil helt sikkert vil byde på noget af det bedste skolefodbold, der kan opleves i denne landsdel.

Hør også hvad de to piger på drengeholdet, havde at sige efter kampen: