TV: Dagens keeper i skysovs

Julie klarede ærterne: Snuppede et straffe og stod en flot kamp

Julie Føns var på stikkerne og blev afgørende i en tæt kamp. (Foto: Carsten Kortegaard)
Julie Føns var på stikkerne og blev afgørende i en tæt kamp. (Foto: Carsten Kortegaard)

Der var lagt op til en intens dyst i det sønderjyske, da pigerne fra Sønder Otting Skole tørnede sammen med pigerne fra Sdr. Bjert Centralskole.

Se kampfakta her

Muligheder, men ingen mål
Vi skulle hen til det 10. minut inden der opstod målchancer. Her var der tre hjørnespark til Sdr. Bjert inden for få minutter. Bolden hoppede og dansede rundt i Sønder Ottings straffesparkfelt, men hver gang fik de lige akkurat sparket bolden ud af farezonen, inden en Sdr. Bjert-spiller kunne komme til at skyde bolden i mål.

Herefter overtog Sdr. Bjert det meste af spillet og førte det ene angreb frem efter det andet.

I det 15. minut fik de tilkendt et frispark lige udenfor straffesparkfeltet. Der blev flot fyret af, men Sønder Otting-målmanden klarede i flot stil.

Halvlegen ud var det fortsat Sdr. Bjert der var toneangivende. Sønder Otting-holdet levede på kontrachancer, men halvlegen ebbede ud uden scoringer, så stillingen var 0-0 ved pausen.

Se også: Fra uheld til glæde

Sdr. Bjerts keeper, Katrine, gør klar til målspark. (Foto: Carsten Kortegaard)
Sdr. Bjerts keeper, Katrine, gør klar til målspark. (Foto: Carsten Kortegaard)
 

Klasse-redninger
Fra starten af anden halvleg var det fortsat Sdr. Bjert der var toneangivende, men når de kom frem mod målet løb det lidt ud i sandet for dem. Og var bolden endelig indenfor målrammen, så tog keeperen, hvad der kom.

Efter et hjørnespark parerede en Sønder Otting-spiller bolden med armen. Dommeren stod godt placeret og pegede straks på straffesparkspletten.

Men igen var Sønder Otting-målmanden Julie Føns på stikkerne. Hun reddede flot det ellers velplacerede skud. Stor jubel i Sønder Otting-lejren over denne flotte præstation af Julie.

Se også: TV: Hæsblæsende affære

Se også: Masser af mål

Endnu en hånd på
Knap fem efter var Sønder Otting i kontraangreb. Det endte i en en klumspils-situation lige foran mål, og her var det en Sdr. Bjert-spiller der tog hånden til hjælp for at stoppe bolden, så nu straffespark til Sønder Otting.

Holdet anfører, Lene Christensen, scorede sikkert fra elleve-meter-pletten, helt udenfor Sdr. Bjert-målmandens rækkevidde. Nu stod det altså 1-0 til hjemmeholdet, og der var vild jubel blandt spillere og de mange tilskuere.

De sidste minutter af kampen var spil mod et mål. Sdr. Bjert førte det ene angreb frem efter det andet, men det lykkedes dem ikke at få scoret, så Sønder Otting Skole vandt kampen 1-0. I hjemmeholdets lejr var de godt klar over efter kampen, at de var heldige med, at Sdr. Bjert ikke fik scoret i kampens løb.

Det brænder på foran Sønder Otting-målet. (Foto: Carsten Kortegaard)
Det brænder på foran Sønder Otting-målet. (Foto: Carsten Kortegaard)
 

Men en flot kamp af begge hold - det var en rigtig fight. I næste runde skal Sønder Otting Skole møde Tjæreborg Skole.

1 af 2 Sønder Otting-spillerne kan ånde lettet op. Bolden gik lige forbi mål. (Foto: Carsten Kortegaard)
2 af 2 Julie Føns var på stikkerne og blev afgørende i en tæt kamp. (Foto: Carsten Kortegaard)