TV: 'Det er så fucking fedt'

'Zaaren' svingede sablen: Vitaskolen kørte Gyvelhøjskolen over med 6-0 i semifinalen

Festen blev skudt i gang med målet til 1-0 efter 23 minutter. Herefter væltede scoringerne ind, og Vitaskolen vandt 6-0. Foto: Henrik Schou
Festen blev skudt i gang med målet til 1-0 efter 23 minutter. Herefter væltede scoringerne ind, og Vitaskolen vandt 6-0. Foto: Henrik Schou

ESBJERG (Ekstra Bladet): Sjældent har det været så fed en mandag morgen på Vitaskolen i Esbjerg. Flere hundrede ellevilde elever var mødt op med trommer og tunede stemmebånd for at sætte den helt rette scene til semifinalen i verdens største skolefodboldturnerning.

Det vestjyske hjemmehold levede højt på opbakningen og kørte gæsterne fra Gyvelhøjskolen i Galten over med 6-0 i en sand magtdemonstration.

Dermed er den første deltager fundet til finalen i Ekstra Bladet Skolefodbold, der spilles 26. april på Odense Stadion. Det passede selvfølgelig en af hjemmeholdets store profiler Mads ’Zaaren’ Zaar glimrende, at drengene fra Vitaskolen nu står i sin første skolefodboldfinale nogensinde.

- Det er så fucking fedt, det her. Der var en fantastisk stemning, og hele holdet spillede så godt. Det var en god oplevelse for hele skolen, og nu kan vi gå og glæde os til at spille finalen i Odense.

- Ja, vi gik faktisk allerede og glædede os fra begyndelsen af første halvleg, da vi scorede til 3-0. Der kunne vi mærke, kampen var lukket, sagde Zaaren, der igen spillede fyrsteligt og scorede to mål i afklapsningen af Galten-drengene.

Den sikre sejr spillede ganske naturligt ind på sejrsscenerne i sekunderne efter slutfløjt. De sejrende knægte klædt i sort gik afdæmpede rundt blandt hinanden og gav high fives og takkede modstanderne for 'kampen'.

De scener blev dog afbrudt af enkelte glædesudbrud, der spontant kom fra flere forskellige spillere fra Vitaskolen, når det i momentet gik op for dem, at de altså lige havde smadret døren ind til finalen i Ekstra Bladet Skolefodbold med 6-0. Imponerende!

- Jeg er pisse glad, og det bliver en meget speciel kamp for os. De fleste af os spiller sammen i Esbjerg fB, men det er alligevel noget særligt at repræsentere sin skole i finalen, sagde Mads Zaar og gentog sin indledende følelse.

- Det er så fucking fedt! Yes!

Se tilskuerne vælte ind på banen og deltage i glæden efter sidste fløjt:

KAMPFAKTA:

Resultat:

Vitaskolen - Gyvelhøjskolen, 6-0

Målscorere:

1-0: Luckas Frederiksen (23.)
2-0: Mads Zaar (29.)
3-0: Christian Hassing (32.)
4-0: Mads Zaar (40.)
5-0: Arthur Frandsen (47.)
6-0: Arthur Frandsen (51.)

1 af 2 Anfører Tobias Staagard var meget tilfreds med sit hold efter sidste fløjt. Foto: Henrik Schou
2 af 2 Festen blev skudt i gang med målet til 1-0 efter 23 minutter. Herefter væltede scoringerne ind, og Vitaskolen vandt 6-0. Foto: Henrik Schou
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen